And The Winner Is....

20:21


Fetelor a venit momentul mult asteptat... va anunt si castigatoarea concursului organizat de mine alaturi de Pick N Dazzle. Intai am sa va scriu cateva cuvinte, iar apoi va voi lasa sa va uitati la clipul creat pentru anuntarea castigatoarei.

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor fetelor inscrise in concurs, ati fost 51 de participante si ii multumesc fiecareia dintre voi. Extragerea a avut loc prin random.org. Am intocmit o lista cu voi toate, iar fiecare din voi care a dat share pe facebook a fost trecuta in lista de doua ori, astfel dublandu-i sansele de castig. De asemenea , motivul pentru care anuntarea castigatoarei a durat atat de mult timp este ca dupa ce am facut eu extragerea s-a facut si verificarea existentei profilului de beauty pe site-ul celor de la Pick N Dazzle, iar daca acesta era inexistent trebuia aleasa o noua castigatoare, aceea fiind una din conditiile obligatorii de participare.



Felicitari, draga mea! Sper sa te bucuri de cutiuta primita! Iar pentru voi fetelor voi mai pregati si alte surprize alaturi de Pick N Dazzle, asa ca ramaneti pe aproape!

Kisses,
Andreea

You Might Also Like

2 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts