Oils and some of their uses| Coconut, Almond and Tea Tree Oil

10:20


De ceva vreme am preferat sa am produse cosmetice cat mai naturale, sau sa le inlocuiesc cu uleiuri sau ape florale. De ce? Pur si simplu cred ca ceea ce punem pe pielea si in corpul nostru ne va afecta pe termen lung, asa ca, de ce sa nu aleg cea mai buna optiune pentru amandoua? 

Cred ca ati mai auzit de uleiul de cocos si de utilizarile lui, pentru ca de ceva timp se folseste tot mai mult si a devenit din ce in ce mai popular, totusi eu i-am gasit cateva utilizari pe care le prefer si am sa va vorbesc acum pe scurt despre ele, pentru ca in curand am sa va vorbesc despre niste probleme de piele pe care le puteti remedia cu ajutorul lui.

Uleiul de cocos are o compozitie foarte usor asimilabila, lucru care il face perfect pentru a fi aplicat pe piele, pentru a o hidrtata si hrani, sau si pe par. Cel pe care l-am tot achizitionat eu de aproape un an de cand tot folosesc ulei de cocos este cel de la Solaris, si il recomand pentru ca intruneste calitatile unui ulei de cocos pur, textura, mirosul, gustul, culoarea. Este presat la rece si nerafinat, iar acesta este versiunea recomandata. Ce utilizari i-am gasit eu? Este un bun demachiant, poate printre cele mai bune, si extrem de rapid. Este foarte bun pentru oil-cleanse combinat cu ulei de ricin, hidratarea pielii corpului, este ideal pentru piele sensibila, tratament de hidratare pentru par si gene, dar ajuta si cu matreata, poate fi folosit si pentru oil pulling.
A while now I've prefered to have more natural products in my routine, or at least replace them with oils and floral waters. Why? Because I do believe that what we put on and in our bodies will affect us long term, so why not have the best option for both?


I think that you have heard about coconat oiland its uses, because it's been quite popualr and used a lot lately, still I found some uses that I prefer and i am briefly going to talk about them now, beacuse soon I will tell you all about a few skin conditions that you can almost heal with coconut oil.


Coconut oil has a very easy to absorb composition, a thing that makes it ideal to be applied on the skin, to hydrate and nourish, or on our hair. The one that I have been buying for the last almost a year now is the one from Solaris, and i highly recommend it as it has all the necessary  qualities of pure coconut oil, the texture, the scent, the taste and colour. It is cold pressed and unrefined, and this is the recommended version to use. What uses I found for it?
It is a very good makeup remover, maybe one of the best, and really quick. it's amazing for oil cleanse in addition to castor oil, hydrates the skin, ideal for sensitive skin, treatment for your hair and lahes, helps with dandruff too, also good for oil pulling.
Uleiul de tea tree l-am descoperit curand, si desi majoritatea lumii vorbeste de el ca fiind ideal pentru acnee, eu tind sa am o alta utilizare pentru el. In principiu, in ultimul timp am fost ceva mai tensionata, facultate, job, si inca cine mai stie ce lucruri, mai marunte sau nu, si iata ca simteam nevoia de ceva relaxant. Cateva picaturi de ulei de tea tree in cada si baia ta fierbinte va fi mult mai relaxanta. Uleiul de tea trea, are de asemenea proprietati antiseptice, deci va ajuta si pielea sa se vindece si va preveni posibile mici infectii.
Tea tree oil I discovered not long ago, and even though everyone talks about it as being ideal for acne, a tend to use it differently. I was a little tense lately, with college, my job and some other litlle or not so little things, and I just wanted to relax a little. A few drops of tea tree oil in your bathtub and your hot bath will be more relaxing. Also tea tree oil is antiseptic, so it will help your skin heal and prevebt infections.

Uleiul de migdale e tot o descoperire recenta, dar foarte placuta. E un ulei cu o textura usoara si se absoarbe destul de repede. Este ideal pentru gene, hidratarea zonei ochilor, si chiar a parului. Eu tind sa il folosesc pe gene in ultimul timp, alternandu-l cu ulei de ricin. Uleiul de migdale previne imbatranirea tenului si ii mentine hidratarea si supletea, de asemenea tenul este mai luminos.Poate fi folosit si pe tot tenul, mirosul nu este sesizabil, cel putin nu pentru mine.
Almond oil is also a more recent discovery. It is a lightweight oil that absorbs really fast. It is ideal for lashes, to hydrate the eye area and even your hair in general. I tend to use it on the lashes alternating wth castor oil. Almond oil prevents the skins aging and also keeps it hydrated and suple, and also brighter. It can be used on your face too, the scent is barely noticeable, or at least for me.
Toate uleiurile prezentate scurt astazi sunt de la Solaris, sunt cumparate si alese de mine pentru ca e o firma in care am incredere, si cam toate uleiurile folosite tind sa le iau de la ei. Cel mai cumparat este clar uleiul de cocos, iar raportul calitate pret fata de altele incercate este incredibil de bun.
Al the oils that I briefly told you about today are from Solaris, they were bought and chosen by me and that is because I trust the brand and most of my oils I use are from them. The one that I bought the most is coconut oil and the quality for the price is just amazing.
Acum ceva timp foloseam ulei de avocado pentru ten si de asemenea pot sa va spun ca e incredibil si non-comedogenic, adica poate fi utilizat in siguranta de persoanele cu ten acneic, Este un ulei mai "uscat", se absoarbe aproape la fel de repede ca uleiul de argan, un ulei care din nou merita incercat pentru proprietatile sale asupra tenului. Totusi astazi vi le-am prezentat pe cele pe care le folosesc momentan, dar cu siguranta voi mai folosi ulei de argan sau avocado, iar daca nu ati incercat niciunul din ele eu va recomand sa le incercati pe post de crema/ser pentru noapte si veti observa o diferenta.

Ce uleiuri folositi voi? 
Le-ati incercat pe acestea?
__________________________________
A while ago I was using avocado oil on my skin and I can say that it is indeed amazing and also non-comedogenic which makes it great and safe to use for people with acnee. It is a dryer oil, it absorbs almost as fast as argan oil. another one that deserves to be tried because of it's effects on the skin. Today I decided to talk about the ones that I use now, but I will definitely use them again in the future, and if you have't tried any of them I recommend that you give them a try as yor nighttime serum or moisturizer and you might actually notice a difference.

What oils do you use?
Have you tried these?


Love,
Andreea

You Might Also Like

8 comments

  1. Și eu folosesc aceste uleiuri. La fel ca și tine, sunt mulțumită de ele :)

    ReplyDelete
  2. De la Solaris am uleiul de cocos si cel de tea tree. Amandoua sunt foarte bune.pupici scumpo :* :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Ulei de cocos am dar nu de la Solaris. Însă e bun. Pentru ten îl folosesc cel mai mult, uneori ca să înlocuiesc spuma de ras, pe post de hidratant pentru corp, pentru buze. Pentru păr nu prea folosesc. Chiar dacă am auzit că e bun. Am să testez odată să văd cum e. Am încercat doar pentru vârfuri dar aș vrea să văd cum e ca mască.

    Ulei de migdale dulci am avut dar m-am lăsat de el că nu mai aveam eu răbdare să aștept efectele. Nu am cearcăne foarte pronunțate așa că nu am insistat prea tare.

    Uleiul din arbore de ceai îl am și mi se pare bun. Atâta că nu îmi place mirosul. Îmi amintește puțin de benzină. În rest, numai de bine.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uleiul de cocos pentru par este genial, si am sa scriu curand de ce sustin cu tarie afirmatia asta, iar poate pentru cele care au probleme asemanatoare cu mine va fi de ajutor. Cearcane cred ca am de cand m-am nascut :)) asa ca zona ochilor la mine e foarte importanta mai ales ca dorm putin.
      Lots of kisses

      Delete
  4. Si eu folosesc uleiul de cocos si cel de migdale de la Solaris :D dar tea tree nu am incercat, ar trebui, ador baile fierbinti si relaxante si m-ai convins cu descrierea lui :D Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu l-am folosit toata vacanta la fiecare baie si pot sa spun ca imi dadea o stare de bine de fiecare data.
      Te pup!
      :*

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts