Spring Beauty Bloggers Meeting in Timisoara

19:24

Saptamana trecuta am participat pentru prima data la un eveniment care aducea impreuna bloggeri de beauty din Timisoara. Din momentul in care primisem invitatia, recunosc, ca eram destul de nerabdatoare. Totusi, eu nu le cunosteam pe fete, unora dintre ele le stiam bloggurile si le citeam cu drag, dar cam atat, iar acum a am avut ocazia sa le cunosc pe fete si mi-a facut cu adevarat o mare placere, desi caracteristic mie am fost putin mai timida si mai tacuta. Lucia a facut o treaba minunata cu organizarea, iar intalnirea noastra a inceput cu o demonstratie de machiaj a Ameliei Perjescu. 


Astfel am mai furat putin din tehnica de machiaj si de asemenea cateva ponturi. Mereu mi-a placut sa vad o sedinta de machiaj executata bine, si pot sa spun ca rezultatul a fost unul foarte frumos si de asemenea explicatiile make-up artistului au fost mai mult decat utile. Machuajul modelului, in tonuri de albastru a fost chiar interesant si mai special, iar tehnica folosita a fost chiar interesanta si nu stiam nimic despre ea pana atunci.



Dupa sedinta de machiaj am ramas doar noi, bloggerii si pot sa spun ca intalnirea a fost chiar simpatica si mi-ar fi placut sa pot ramane mai mult, insa a trebuit sa fug spre gara si normal ca am pierdut primul tren si l-am luat pe al doile, bine ca nu era prea mare durata de timp intre cele doua, hihi. Totusi experienta a fost frumoasa si mi-ar placea sa se mai repete ^_^.



Intalnirea s-a terminat cu o gramada de cadouri de la brand-uri romanesti, produse pe care le stiam deja si le iubesc cum e lotiunea micelara de la Ivatherm, produse pe care imi doream sa le incerc de mult timp cum sunt CC cream-ul de la Elmiplant si Gerovital si multe alte produse de la brand-uri cum ar fi STR8, Triodeluxe Cosmetics, B.U., Complex Apicol Veceslav Harnaj, Farmasi, Farmec, Elemental, Flormar pe care sunt nerabdatoare sa le incerc.

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

5 comments

  1. ma bucur ca te-ai simtit bine chiar pacat ca a trebuit sa pleci asa repede , dar sa speram ca urmatorul eveniment nu este prea departe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu abia astept un alt eveniment, sau si o intalnire numai asa, noi intre noi ca bloggeri ar fi draguta!

      Delete
  2. Superb eveniment <3 Presupun ca urmeaza si review-uri la produse.

    Te pup!
    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu siguranta! Am o gramada pe lista la testat! Hihi! :*
      Kisses

      Delete
  3. au colaborat o gramada de branduri :D super
    http://diannetho.es/torremolinos-de-moda/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts