Dior Beauty Journey by Douglas | Makeup Chat

16:08


Buna! Astazi revin cu o postare putin diferita, mai bine spus am sa va povestesc putin despre Dior si experienta mea de la Douglas, de ieri. Practic am primit o invitatie pentru "Dior Beauty Journey" un adevarat rasfat cu produse Dior asa ca ieri, dupa ce am terminat cu jobul si cu laboratoarele de la facultate am plecat spre mall pentru a ajunge la magazinul Douglas.

Ajunsa acolo, fetele, foarte dragute, mi-au povestit ce urmeaza sa se intample si de asemenea mi-au vorbit despre produsele pe care urmau sa le foloseasca. Totul e notat in beauty pass asa ca pot sa va spun ca dupa analiza pielii mi-au spus ceea ce stiam si eu deja, ca am ten gras, dar cu tendinta de deshidratare (I know, I should start drinking some water). Mi-au mai povestit si de factorul de protectie solara, care trebuie sa fie destul de ridicat pentru ca am tenul foarte deschis. Pentru demachiere, lotiunea micelara de la Dior si Duo Express au fost vedetele si trebuie sa spun ca mi-au placut. Dupa ce au fost aplicate o crema de fata lejera si o crema de ochi, m-am indreptat spre machiaj.

Nu am mai lasat niciodata pe cineva sa ma machieze si recunosc sunt foarte pretentioasa, stiu sa ma machiez destul de bine si stiu si ce si cum imi sta bine. Fondul de ten folosit, Dior Nude Air, e interesant, o consitenta extrem de fluida si lejera si cu o pigmentatie foarte buna. Nu am mai avut vreun fond de ten cu asemenea consistenta asa ca mi s-a parut foarte interesant sa il incerc. Pudra din aceeasi colectie, Dior Skin Nude, extrem de fina si de lejera a facut ca tenul sa fie matifiat, dar sa nu se simta deloc incarcat. Machiajul realizat a fost chiar dragut,  dar diferit de cel pe care il realizez eu in mod normal, pentru ca eu am o cu totul alta tehnica de aplicare a pudrei bronzante, a blush-ului si chiar si a fondului de ten (eu folosind si o cantitate mult mai mica in mod normal). Machiajul ochilor a fost simplu, o culoare foarte pala pe pleoapa, cateva umbre subtile, genle accentuate cu Dior Addict IT-Lash si o linie fina de tus, dar realizat chiar frumos.


Dupa machiaj, am facut si poze (eu nu am fost inspirata sa fac poze acolo si din pacate nu am apucat sa mai merg si dupa aparat dupa ore) iar apoi ne-am plimbat putin prin magazin, o plimbare placuta in care am aflat cateva lucruri noi despre produse. Fetele au fost extrem de dragute si mi-au oferit si un cadou la final, de unde si fotografiile de mai sus. Am primit un ruj lichid Dior Addict  Fluid Stick in nuanta Mirage,care e superb, o lotiune de corp Douglas Spa (e chiar placuta si ca textura si aroma, nu le mai incercasem pana acum) si de asemenea inca o cutiuta cu un mic cadou Dior.



Per total a fost o experienta draguta si unica pana acum, pentru ca asa cum va spuneam nu am mai avut parte de asa ceva pana acum.


Kisses,
Andreea 

You Might Also Like

10 comments

  1. Ce frumos <3 Asta este in Bucuresti?;;)

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
  2. Aaaw ce experienta frumoasa! Am tot vazut rujul asta lichid la fetele de pe Youtube, tare frumos arata.
    Weekend frumos!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca e foarte frumos si se simte super pe buze! A fost o experienta interesanta.
      Te pup si weekend awesome iti doresc!
      :*

      Delete
  3. Știi deja cât de mult m-a încântat ideea și aveai dreptate, gloss-ul acela chiar arată bine! ♥
    Trebuie să îți laud pozele, sunt impecabile.

    Kisses.
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, multumesc mult! Asta inseamna mult pentru mine!
      Te pup! :*

      Delete
  4. ce dragut din partea lor:) rujul ala arata suuuper bine.te pupic :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Foarte drăguț totul! Cred că este frumos să ajungi la astfel de evenimente. În orașul în care sunt eu nu văd așa ceva.

    Să stăpânești sănătoasă tot ce ne-ai prezentat.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :* Adevarul e ca majoritatea evenimentelor se desfasoara in Bucuresti, am fost invitata si acolo la un moment dat, dar nu aveam cum sa merg...
      A fost tare dragut si o experienta interesanta.
      Te pup!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts