Catrice Camouflage Cream | Review

09:38


Cautam un corector bun, cu o acoperire buna, cu o textura placuta si care sa u incrce tenul. Ei bine eu cred ca mi-am gasit un nou prieten. Vreti sa vi-l prezint? 

In primul rand Catrice Camouflage Cream vine intr-o cutiuta simpatica  si intr-o varietate de 2 nuante, 010 si 020, eu o am pe prima (pale, remember?). Cred ca acesta ar fi dezavantajul, numarul de nuante, insa prima nuanta este potrivita unui ten deschis care ar folosi fonduri de ten in nuatele 150 Buff (Revlon), Porcelain (Infaillible 24h Matte si Matte Magique), Rose Ivory (True Match), 010 Ivory (Catrice) si posibil si pe a doua nuanta dupa acestea. Ma gandeam ca daca va ofer aceste mici detalii puteti sa va orinetati ceva mai bine asupra nuantei cand doriti sa cumparati online. 





Corectorul propriu-zis are o textura foarte placuta si parca usor cerata, o  consistenta pe care eu nu am mai intalnit-o pana acum, pentru ca foloseam corectoare predominant lichide, sigurul in borcanel fusese Zero Defauts de la Yves Rocher care nu mi-a placut deloc. Corectorul de la Catrice are o acoperire foarte buna, medie spre full coverage as spune, iar dupa ce este fixat cu pudra rezista toata ziua.

Modul de aplicare potrivit pentru el este fie cu degetele, fie cu un buretel in miscari de presare. Cu pensula mie nu imi place cum arata, mi se pare ca raman linii fine, urme de la pensula, in schimb cu degetele obtinem un finish natural, perfect.

Nuanta, pentru mine, este perfecta si pot sa spun ca este neutra, nu e nici prea galbuie si nici prea roz, deci este potrivit mai multor subtonuri de piele si parca se adapteaza usor la nuanta tenului dupa aplicare. Eu il consider un corector potrivit pentru imperfectiunile tenului, roseata, acnee, pete, dar nu si pentru zona de sub ochi, pentru ca acesta nu este tocmai un corector hidratant, iar pentru mine, cel putin, pe zona de sub ochi nu este potrivit. Maybelline Fit Me ar fi o optiune mult mai buna pentru zona repectiva din punct de vedere al texturii.

Eu recomand acest corector datorita pigmentatiei ridicate a produsului, a gradului de acoperire si al rezistentei. Atat timp cate este aplicat cum trebuie si fixat, nu veti avea probleme sa se miste de acolo.

Eu l-am achizitionat de pe 1001cosmetice (click aici) la cel mai bun pret!

Voi ati incercat acest corector?

You Might Also Like

4 comments

  1. Am tot auzit de el, şi am să-l încerc dacă ţi se potriveşte ţie, căci şi eu sunt super pale... #paleproblems :))

    ReplyDelete
  2. Nu l-am incercat dar am citit numai lucruri bune despre el si cu siguranta il voi cumpara :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Mă bucur să văd că avem cam aceeași opinie despre el! Și eu rămân la părerea că cele lichide sunt mult mai potrivite pentru acoperit cearcănele.
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Tocmai mi-am comandat o pudra si gelul pentru sprancene.
    Aud si citesc foarte multe lucruri bune despre brand-ul Catrice si asta nu poate decat sa ma bucure.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts