Garnier Micellar Cleansing Water | Review

11:29



Lotiunile micelare sunt preferatele mele pentru o demachiere rapida si usoara, totul inainte de o curatare in profunzime a pielii. Daca pana acum fusesem multumita de lotiunile micelare de la Yves Rocher sau Ivaterm, de cea de la Byphase sau eu mai stiu care, lucrurile s-au schimbat cand am incercat-o pe cea de la Garnier. Era laudata peste tot in blogosfera, pe youtube, tot internetul stia de ea, doar eu nu. De cand am cumparat-o mi-am dat seama ca e foarte diferita de celelate lotiuni micelare incercate.



Lotiunea micelara de la Garnier indeparteaza eficient machiajul de pe ten si pot spune ca lasa pielea curata fara vreo necesitate de clatire. Eu imi curat oricum dupa aceea tenul, insa nu simt o senzatie ciudata pe fata ca si cum as fi lipicioasa sau ca trebuie sa ma spal instant, nu se simte vreo pelicula uleioasa, ci fata se simte pur si simplu curata. Machiajul ochilor, daca este un machiaj normal, fara produse extrem de rezistente sau waterproof este indepartat cu succes si fara prea mult chin, dar pentru machiajul rezistent la apa, as putea spune ca nu se descurca la fel de bine, dar nici nu pretind asemenea lucru. Faptul ca tenul ramane atat de curat in urma sa este deja un lucru pe care il apreciez.

Un alt lucru de mentionat, si destul de important este ca nu ususca tenul si nici zona ochilor, ba chiar as putea spune ca imi simt pielea  hidratata dupa ce o folosesc.

De asemenea pot sa spun ca e un aliat de nadejde in calatorii. Eu am luat-o cu mine in scurta mea vacanta la bunici si a fost foarte buna pentru a curata tenul in timpul drumului, in masina, sau pentru curatarea sa dimineata sau seara daca nu purtam machiaj.

Din punctul meu de vedere este pe locul intai in topul lotiunilor micelare incercate de mine- am pe lista si lotiunea de la Nivea, dar si Bioderma, insa momentan aceasta este preferat mea.

Voi ati incercat-o? Care este lotiunea micelara preferata sau metoda de demachiere aleasa?

You Might Also Like

6 comments

  1. Nu am incercat-o dar o am pe wish list de ceva vreme :) Acum folosesc micelara de la Nivea si imediat ce o termin o voi lua pe aceasta. Pupici

    ReplyDelete
  2. M-a tentat si pe mine de multe ori, dar nu stiu cum se face ca si celelalte erau la promotii tocmai cand vroiam sa il cumpar si ma orientam spre ele. Dupa ce termin ce am prin casa chiar o sa ma duc direct la el, la cat l-ai laudat aici. Te pup, Mada!
    http://lifeisloveandmakeup.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. E și preferata mea, pe același loc cu cea de la L`Oreal care are fix aceeași compoziție, doar că e puțin mai scumpă.:)

    ReplyDelete
  4. Și pentru mine e the best! Doar Bioderma mi se pare o idee mai eficientă pentru machiajul ochilor, dar tot bifazicele le prefer pentru ochi, așa că doar pentru ten îmi convine mai mult Garnier datorită prețului. :D
    Pupici

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts