Noi cumparaturi 1001cosmetice | Catrice

13:11

Exista o explicatie! Nu mai aveam pudra, si nu pot trai fara pudra (aceasta este scuza mea plauzibila pentru comanda de pe site). Initial am intrat pe site pentru a-mi lua pudra Rimmel Stay Matte, dar nu am gasit Translucent, asa ca m-am reprofilat spre cea pe care oricum voiam sa o incerc... si bineinteles inca ceva... pentru ca nu puteam sa stau eu cuminte.


Catrice Camouflage Cream Concealer este atat de laudat ca trebuia sa il incerc si eu. Am ales nuanta 010 Ivory si cred ca este potrivita. Nu stiu inca sa va spun cum arata aplicat pe fata pentru ca am primit coletul chiar astazi, dar voi reveni cu detalii. La prima atingere textura e foarte placuta si pare sa aiba o acoperire chiar buna. 


All Matt plus de la Catrice promite matifiere, rezistenta si o formula oil-free potrivita tenului gras. Daca este asa, sau nu, va voi anunta eu cat de curand. Pretul sau este incredibil de bun asa ca sunt si mai curioasa. Nuanta aleasa de mine este 010 Light Beige, cea mai deschisa, nu au o selectie incredibila de nuante, dar mi se pare ca sunt destul de neutre, acesta fiind un lucru foarte bun, oferind posibilitatea ca nuantele sa se potriveasca mai multor persoane. Imi place mult si ambalajul, e o sticluta mata din sticla si are si pompita.



Prime and Fine este pudra pe care am ales-o. Este foarte apreciata in blogosfera si daca tot aveam nevoie... Promite sa matifieze si de asemenea ca este waterproof, aici sunt mai mult decat curioasa. Voi ati incercat-o?


Rujul l-am luat pentru mana, eu am un ruj din colectia asta pe rosu, si e cea mai faina nuanta de rosu pentru mine. Textura rujului e foarte faina si este destul de rezistent. Abia astept sa i-l dau sa vad ce va spune de acesta pe care l-am luat pentru ea.


Ultimul produs este un unt de corp de la I love... Miroase a iaurt cu afine si se simte foarte hidratanta si lasa pielea placuta la atingere. Cred ca o sa imi placa mult.

Cei de la 1001cosmetice au fost destul de draguti sa imi trimita si cateva mostre si o pila de unghii cadou, now isn't that cute? De asemenea vreau sa mentionez cat de repede au facut livrarile in ultimul timp. Sunt foarte multumita de serviciile lor, de modul in care sunt impachetate produsele si de asemenea livrare (comanda prin posta venita in 2 zile la mine la usa, acum serios, ce poti sa vrei mai mult?).

Ce parere aveti de produse? Voi le-ati incercat?
Toate produsele pot fi gasite pe www.1001cosmetice.ro

Kisses,
Andreea

You Might Also Like

6 comments

  1. Concealerul mie-mi place mult pentru acoperit monstruleții nepoftiți, fiindcă pot să revin cu câte straturi vreau fără să arate încărcat. Nici pe zona cearcănelor nu-mi displace, dar nici nu e favoritul meu.
    Pudra deja ai văzut că mie-mi place mult, sunt curioasă dacă o să-ți placă și ție! Foarte curioasă sunt și de fondul de ten!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper sa imi placa si mie pudra :D Fondul de ten va fi testat azi cu siguranta, sunt foarte curioasa cum e, si am sa revin cu detalii dupa ce imi formez o parere. Pretul lui ee chiar simpatic, daca e si bun... e prea tare.
      Te pup!

      Delete
  2. Nu am incercat produse de la Catrice dar o voi face in curand :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt foarte bune, pana acumnu m-a dezamagit nimic!
      Kisses

      Delete
  3. Am si eu concealer-ul de la Catrice si este destul de bun comparativ cu altele! :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. Te-ai axat doar pe Catrice. :)
    Abia astept review-urile, sa aflu ce parere ai despre produse.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts