Favourite Skincare Products | October 2015

20:58


Ingrijirea tenului este extraordinar de importanta pentru mine, mai ales acum in sezonul rece, cand tenul se deshidrateaza si devine ma tern. Tenul meu are nevoie de mai multa hidratare acum, iar eu vreau sa va arat si produse de care nu v-a mai vorbit pana acum, dar si produse pe care vi le-am aratat, v-am vorbit de ele, dar le iubesc in continuare.


Am sa incep cu serul pe care il folosesc in fiecare seara, Fereto Celluar Regenerating Night Serum. E un ser care imi place din ce in ce mai mult, mai ales acum in sezonul rece. V-am vorbit despre el si intr-o postare anterioara, dar va voi spune si acum ca are un miros placut, usor citric, si o textura de ulei. Nu se absoarbe instant in piele, dar pe timp noapte se va absorbi si va hidrata si regenera pielea.


Glamglow... am primit cateva intrebari despre ea decand v-am aratat prima fotografie cu ea. Ce pot sa spun este ca e o masca pe care am recumparat-o, in varianta mini, e adevarat, dar am vrut neaparat sa o am in contiuare in rutina mea de ingrijira. Este o masca purificatoare si exfolianta, datorita "particulelor" (hai sa fim serioase, bucati) de prin ea care vor ajuta la exfoliere atunci cand o veti da jos de pe fata. Mie imi plac efectele sale asupra tenului meu, pielea e mai fina, si sincer, iubesc sa o folosesc inainte de un eveniment important sau cand am probleme cu tenul (acnee, uscaciune), pentru ca nu este doar un rasfat, dar isi face si treaba extrem de bine. Mi se pare totusi cam scumpa, dar daca prindeti varianta mini la oferta (cum am gasit-o eu la 45 de lei) v-as recomanda sa o incercati, s-ar putea sa va placa. Tenul meu o iubeste, pielea mea se simte cu totul altfel dupa utilizare, iar produsele hidratante parca actioneaza mult mai bine dupa utilizarea ei.


Crema de ochi de la Anew e printre preferate pentru seara, e hidratanta si am un articol mai detaliat pe blog despre ea. Imi place mult sa o folosesc seara, nu mai am zona ochilor uscata, iar asta ma bucura. Dimineata folosesc o alta crema, de la Yves Rocher, cea calmanta, care e mult mai usoara si lejera si textura.


Elixir 7.9 de la Yves Rocher este extraordinar de interesanta. Are o textura unica, usor aerata, dar, desi are o textura atat de lejera, este foarte hidratanta. Este foarte buna pentru tenul gras pentru ca ii ofera hidratarea de care are nevoie, dar de asemenea nu este prea grasa si poate folosita si sub machiaj. Eu o folosesc in fiecare dimineata si imi place din ce in ce mai mult. Tenul meu nu mai are portiuni uscate asa cum avea inainte si nici nu mai e la fel de deshidratat.


Curatarea tenului stiti bine ca e esentiala, iar eu pun mare accent pe un produs de curatare care isi face treaba bine. Gelul de curatare de la Pellamar este destinat tenului gras cu tendinta acneica, iar eu ma incadrez aici, chiar daca nu mai sufar de acnee asa cum o faceam inainte. Eu consider ca e bine, in cazul tenului acneic sa avem un produs destinat acestei probleme, dar nu neaparat o gama intreaga, pentru ca tenul are diverse nevoi. Eu am un ten gras, dar e deshidratat, deci trebuie sa pun accentul pe a-l readuce in balanta din acest punct de vedere, asa ca am ales sa am un produs de curatare anti acneic. Primul pas spre un ten fara imperfectiuni este tocmai curatarea in profuzime a acestuia.

Masca hidratanta de la Yves Rocher este printre preferate, pentru ca ofera un boost de hidratare intensa de care tenul are nevoie din cand in cand, mai ales acum, cand vremea e rece, dar si schimbatoare.

Yves Rocher Regenerating Balm este un produs care m-a impresionat, si da, este tot o crema hidratanta. Dar este atat de densa, de intensa, si tenul meu o iubeste. E foarte hidratanta,  recomand tenului uscat sau tenului deshidratat ca si crema de noapte.


Abelie este un brand pe care l-am cunoscut prin Pick N Dazzle, si un brand ale carui produse le apreciez pentru ingredientele alese, dar si pentru cat sunt de eficiente. Aceasta crema este, ddin nou, o crema hidratanta pe care eu o folosesc pe timp de noapte. E foarte bogata si hraeste pielea in tip si o face sa fie revitalizata. I love it!

Acestea sunt preferatele mele in materie de skincare mometan. Voi ce folositi? Aveti vreo recomandare pentru mine?

Kisses,
ANDREEA

You Might Also Like

2 comments

  1. Eu recomand serumurile de la Paula's Choice.. desi relative scumpe mi se par a fi produsele care au adus cele mai multe schimbari pozitive la tenul meu.
    La partea de creme raman la Avene care isi fac treaba foarte bine pe tenul meu uscat. + ceva bland de curatare. Acum incerc ceva de la Ivatherm (Ivahidra+) si mi se pare foarte misto pentru perioada rece

    ReplyDelete
  2. De la Yves Rocher am folosit doar parfumuri si geluri de dus si am fost multumita.
    http://strumfette.blogspot.ro

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts