Cum sa obtii o piele fina si stralucitoare | EpilatPRO.ro

12:09


Cred ca toate ne dorim o piele fina si stralucitoare, insa cum o putem obtine in cel mai usor mod? Eu stiu sigur ca m-am chinuit ceva, pentru ca eu am o piele mai sensibila si nu pot folosi orice fel de produs pe piele, iritatiile apar mult mai usor si pe langa asta sunt alba... asa ca orice iritatie face un contrast superb cu pielea mea si parca e si mai rosie. Can you relate? Daca da, esti in locul potrivit, daca nu, no worries, ce urmeaza sa va spun va functiona perfect si pentru tine.

Primul pas este bineinteles epilarea. Indepartarea parului nedorit poate fi realizata in mai multe feluri, de la crema depilatoare, lame , pana la aparat si ceara. Ceara granule, ceara la rece... kit-uri de epilare? Pe care sa le alegi? Ultimul lucru testat a fost kitul de epilare de la EpilatPRO.ro, un kit ce vine cu apratul de incalzit ceara, 4 rezerve, benzile necesare si pe langa am primit cu un sapun cu lapte de capra.





Sincera sa fiu, mi-a fost frica, pentru ca nu mai folosisem de ceva timp ceara, dar mai bine spus nu am mai facut asta singura pana acum. Cum a decurs treaba? Am pregatit aparatul, am introdus rezerva de ceara si l-am lasat sa se incalzeasca vreo 20-30 de minute. Am testat apoi pe una dintre benzi sa vad daca se intinde usor si e destul de lichida, nu voiam sa trag prea tare de piele in cazul in care nu era. Am aplicat ceara in directia cresterii firului de par, iar cand am smuls banda am facut-o in directia opusa. Pot sa spun ca mi s-a parut ca atunci cand am folosit ceara verde lucrurile au mers ceva mai bine pentru mine, cea roz mai lasa fire nedorite in urma, sau mai bine spus e nevoie sa fie firele mai lungi, cea verde am observat ca se comporta binisor si pe cele ceva mai scurte. Procesul e simplu, iar eu va recomand, daca stiti ca nu sunteti rezistente la durere, sa lucrati pe portiuni mai mici. Partea buna, desi este o metoda dureroasa, este ca rezultatele sunt si mai longevive. 

Dupa epilare, sapunul primit, cel cu lapte de capra a fost supus si el testului. Eu am fost uimita. Mi-a placut foarte mult faptul ca imi calma pielea, usturimea era mult redusa si curata si reziduurile de ceara ramasa. Si apropo de asta. daca ramaneti cu ceara pe piele, folositi un ulei, eu am folosit de cocos; nu numai ca mi-a mai indepartat ceara ramasa, dar pe langa asta mi-a hranit si calmat pielea.

Pentru a mentine pielea fina si supla eu va recomand un scrub cu ulei de cocos si cafea. E simplu de facut acasa, iar pielea ramane fina, stralucitoare si hidratata.

Si pentru ca tot va vorbeam de epilatpro.ro, eu am gasit lucruri interesante pe site si ma gandeam sa le impartasesc. Atentia mi-a fost atrasa imediat de  vopsea de sprancene , dar si produsele post epilare care ajuta la calmarea si ingrijirea pielii. 

Kit-ul il puteti gasi aici

You Might Also Like

1 comments

  1. Mi-e cam frica sa le folosesc acasa. :)) Pana acum am mers la salon, nu vad sa am atata curaj sa incerc eu. Numai gandul la durere si usturime ma tine deoparte de a incerca acasa.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts