Oh, look, there's a new Starbucks in Town!

23:11


Oficial, de astazi avem o noua cafenea Starbucks in Timisoara, si este neaparat sa o vizitati. Cred ca e cea mai frumoasa cafenea Starbucks din oras, cu cel mai cozy si Christmasy vibe, si bineinteles cu cele mai dragute bauturi, fie ca vreti cafea sau ciocolata calda. 

Duminica seara a dost evenimentul de deschidere al cafenelei si am avut parte de bauturile noastre preferate de la Starbucks, dar si de o degustare de cafea. Eu am fost alaturi de prietenul meu, iar pentru el a fost si prima data in Starbucks. Christmas Blend a fost vedeta serii, cea a carei aroma am si analizat-o impreuna cu restul invitatilor si al organizatorilor, iar micile briose au fost cele care ne-au indulcit si mai mult seara. 

Pe langa toata dragalasenia data de dulciuri, aromele de cafea si decorul luminos, seara am petrecut-o alaturi de Romina si normal ca noi fetele am inceput sa discutam nu doar de makeup, dar si de fotografii, Cred ca in Starbucks am avut mereu cele mai faine intalniri, iar aceasta a fost si ea una dintre ele. 

Pentru mine Starbucks e mai mult decat o cafenea, mai mult decat croissant sau muffins, mai mult decat simple bauturi, pentru mine Starbucks mi-a adus prietenii, si poate si de aceea ma simt atat de legata de acest loc si de atmosfera de acolo. Starbucks a fost locul unde m-am intalnit pentru prima data cu doi dintre cei mai buni prieteni pe care ii am in prezent, prajitura lor cu ciocolata a fost primul lucru pe care l-am primit de la unul dintre ei cand eram racita intr-o iarna, pe langa alte medicamente, si tot acolo imi place sa merg cu prietena mea atunci cand vrem sa ne relaxam. 












Cred ca pentru mine Starbucks e mai mult un mood si o colectie de amintiri decat o simpla cafea. Asa ca mergeti in Piata Victoriei, savurati o cafea buna si creati cele mai frumoase amintiri cu oameni dragi! Credeti-ma, e un loc superb cu o atmosfera atat de calda. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts