Pupa I'm Matt Review

21:27




Curiozitatea mea pentru produse pentru buze si achizitionarea lor este un mister si pentru mine, dar nu pot sa-mi ascund bucuria de a ma juca prin magazin cu nuantele care par sa se apropie de ceea ce caut eu de fapt: un nude perfect, o textura mata, dar lejera, care sa nu usuce, oh, dar sa si tina si sa nu se transfere...

O textura mata, catifelata este ceea ce caut de fiecare data, iar rujurile de la Pupa mi-au atras atentia instant. Au o selectie impresionanta de nuante, iar in magazin ma simt ca un copil intr-un magazin de jucarii. Eu am ales o nuanta din colectia lor permanenta si una din colectia de Craciun de anul acesta, o colectie care e absolut superba, de la ambalajul foarte luxe  al produselor la culorile acestora. Asa ca am ajuns acasa cu o nuanta de nude, ceva mai inchis, si un rosu care atrage toate privirile. 

Formula


Formula acestor rujuri mi se pare ca e ca un hibrid intre Soft Matte Lip Cream de la NYX si lipstain-ul de la Sephora, si desi suna ciudat motivul pentru care spun asta este datorat consistentei, si felului in care se aseaza pe buze, a felului in care se simte pe buze. Sunt atat de confortabile pe buze si nu simti pe parcursul purtarii cum se strange pe buze, ba chiar asputea spune ca nici nu usuca foarte mult buzele fata de alte rujuri mate.



Pigmentatie


Sunt foarte pigmentate, nu trebuie sa aplic multiple straturi pentru a obtine o culoare uniforma. Un strat e de ajuns, atat pentru nuante de nude cat si pentru nuanta de rosu.




Rezistenta


Cred ca am ajuns la capitolul intresant, nu? Din punctul meu de vedere aceste rujuri rezista incredibil de bine. Rezista foarte bine si in cazul in care mananc, in ideea ca se va lua foarte putin chiar din centrul buzelor, pe zona aceea care e oarecum umeda oricum. Rujul nude a rezistat testului cu ciocolata fierbinte si ciorba, iar cel rosu a trecut testul cu pizza Diavola... In general nu imi place sa pastrez rujul dupa ce mananc, dar pot sa spun ca aproape ca nu aveam nevoie de retus. 


Nuantele 013 si 055.

Eu m-am indragostit de aceste rujuri, imi place formula, imi plac culorile, imi place si mai mult faptul ca nu se strang inestetic dupa cateva ore si ca nu se intind, chiar daca atunci cand ating cana prima data si vad urme de ruj, buzele sunt patate cu nuanta pe care am aplicat-o si buzele arata perfect in continuare. Le recomand cu drag.

You Might Also Like

3 comments

  1. Arata super bine! Imi plac mult! Dar nu ne-ai zis pretul! :D
    Superbe pozele, dar cred ca asta stii deja!
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Am uitat sa mentionez, sunt 43 sau 47 de lei, nu mai stiu exact, dar caut si o sa pun un mic update in postare :D
      Kisses

      Delete
    2. Multumesc mult! Am uitat sa mentionez, sunt 43 sau 47 de lei, nu mai stiu exact, dar caut si o sa pun un mic update in postare :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts