Current Favourites | February 2017

21:04


A trecut ceva timp de ultima data cand am vorbit despre produsele mele preferate, si recunosc, imi place mult sa imi impartasesc gandurile legate de ele, sa le compar si sa analizez ce imi place si ce nu imi place la ele. 

Vreau sa incep prin a vorbi despre produsele de machiaj pe care le tot folosesc si imi plac foarte mult. Desi mai sunt si altele pe langa ele, pe care le folosesc constant, nu le mentionez pentru ca probabil ar fi in fiecare postare si ar deveni repetitiv, asa ca incerc sa mentionez produsele mai noi, sau redescoperite pe care le am in rutina de machiaj.



Caramel Melange de la Zoeva este noua mea paleta preferata. Toate nuantele calde de caramel adunate intr-o paleta in formula mea preferata de farduri. Pot sa cer mai mult? (Si vreti sa vedeti swatches si review? Lasati-mi un comentariu). Iubesc paletele de la Zoeva si imi lucesc ochisorii de fiecare data cand o vad pe cea noua lansata, dar Caramel Melange e speciala. Mi se pare ca e potrivita oricarei culori de ochi, fardurile sunt foarte pigmentate si e atat de usor de lucrat cu ele. Big love! Big, big love!

Cupio Powder Blush in nuanta Apricot Mist este blush-ul pe care l-am folosit cam 90% din timp. E nuanta perfecta de piersica, iar pe langa culoare formula imi place si ea. Este  un blush mat, destul de pigmentat, usor de aplicat si nu contine talc sau parabeni. Arata bine pe ten, reista destul de bine, eu m-am indragostit. 

Cupio Bronzing Powder in nuanta Cocoa Bronze este al patrulea bronzer pe care il am in colectia mea si momentan cred ca cel mai folosit in ultimele 2 luni. Imi place cum se aplica, e usor de estompat, iar eu il folosesc pentru conturarea fetei. Nuanta e placuta, nu e prea calda, nu e prea inchisa, e numai bun!

Yves Saint Laurent Effect Faux Cils este mascara mea preferata la momentul actual. Dupa ce l-am incercat in format mini mi-am dat seama ca suntem meniti unul pentru celalalt; lasand gluma la o parte este o mascara cu o formula superba care nu incarca genele ci le imbraca foarte frumos si le mentine separate si fluffy. Peria este una clasica, dar perisorii ei separa genele foarte frumos. Am si varianta Baby Doll a acestei mascara, dar pentru un real efect de gene false, acesta, cel clasic, este din punctul meu de vedere cel mai bun.



L'Oreal Brow Artist Plumper in nuanta Dark a devenit produsul de sprancene pe care nu il las deoparte niciodata. Fie ca il folosesc  singur pentru un efect foarte natural, dar chiar si asa sprancenele sunt definite si arata foarte bine, fie ca il folosesc impreuna cu alte produse, mi se pare ca nu pot obtine efectul sau cu nici un alt produs. Are in componenta sa fibre care definesc si indesesc usor sprancenele, oferindu-le volum si astupand golurile. Oh, si sa nu uit, rezista perfect toata ziua si am senzatia ca e si waterproof, nimic nu-l clinteste!




Trecand acum la Skincare am sa incep cu gama de produse despre care simt ca trebuie sa vorbesc mai mult pentru ca nu inteleg de ce nimeni nu vorbeste mai mult despre aceste produse. Este vorba despre Energie de Vie de la Lancome. Masca de dormit si lotiunea asta tonica hidratanta (a carui nume nu stiu sa il spun excat, dar o sa mergem cu lotiune hidratanta) sunt cele care au fost mai folosite in ultimul timp, pentru ca pe timp de noapte am ales sa folosesc serul Genifique, un alt favorit. Masca este atat de hidratanta, iar efectele ei sunt atat de rapide  si incomparabile cu altceva; lotiunea imi place ca imi ofera un plus de hidratare atunci cand am nevoie, si sincer eu nu am intalnit un produs in acest format care sa ofere hidratare la fel ca acesta. Voi scrie un articol detaliat pe tema produselor curand, asa ca daca va intereseaza ceva anume de skincare nu ezitati sa imi spuneti. 



Serul Advanced Genifique il folosesc pe timp de noapte, iar de cand il folosesc mi se pare ca textura pielii mele este imbunatatita, tenul arata bine, e hidratat si pielea se simte mai fina. 


De asemenea, tot pe partea de skincare am introdus de curand in rutina si produse de la Bioderma, iar doua dintre ele au devenit produse pe care le folosesc zilnic, blasamul de buze Atoderm si crema de maini. Blasamul de buze este atat de hidratant si imi repara buzele foarte repede, indiferent cat sunt de crapate, iar crema de maini e foarte hidratanta, iar motivul pentru care imi place atat de mult este si faptul ca intra extrem de repede in piele.

Care sunt produsele voastre preferate din ultimul timp?


You Might Also Like

6 comments

  1. M-ai facut curioasa cu aceasta paleta Caramel Melange de la Zoeva. Nu am luat nimic de la ei pana acum, dar paleta arata foarte bine. Mai tanjesc si dupa pensulele lor, dar momentan le folosesc pe cele de la Real Technique si sunt multumita de cum isi fac treaba. Din gama Atoderm de la Bioderma folosesc si eu cu mare drag balsamul de buze si uleiul de dus. Sunt produse foarte bune, nelipsite din rutina mea de skincare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paleta e superba. Am 3 palete Zoeva si mai vreau :))

      Delete
  2. Balsamul de la Bioderma il folosesc si eu zilnic.
    Arata foarte bine paleta de farduri - as vrea sa ne povestesti mai mult despre ea! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am sa pregatesco postare despre ea atunci, cu swatches cu tot. O sa vezi, e minunata <3

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts