Silver Glittery Makeup Look | How to use loose pigments?

21:02


Acum cateva saptamani va povesteam pe instastories despre niste produse noi de machiaj de la Cupio pe care le-am introdus in rutina mea de machiaj (daca nu ma urmariti pe instagram, ma gasiti la @andreeamariaserban) iar printre ele era si un pigment argintiu atat de frumos incat trebuia sa vi-l arat intr-un machiaj. 

Diamond Shining Pigment de la Cupio in nuanta Shining Silver mi-a atras atentia instant cand l-am vazut in magazin, e un pigment pe care eu il consider un fel de hibrid intre un glitter si un pigment, pentru ca nu este extrem de fin, dar in momentul in care il aplicam pe ochi devine o minunatie cu reflexii puternice, metalice si fotografiile nu pot sa surprinda cat de frumos e atunci cand bate lumina pe el. 


Cum folosim pigmentii? 


Eu sunt foarte atenta atunci cand lucrez cu pigmenti, pentru ca adevarul e ca fiind o pudra libera se pot imprastia foarte usor peste tot. Pentru a usura aplicarea pigmentilor si pentru a obtine un efect cat mai frumos si opac in aplicare, recomand:
  • aplicarea unei baze de machiaj pentru fard de pleoape (daca aveti cumva o baza pentru aplicarea sclipiciului, cu atat mai bine)
  • utilizati un spray de fixare a machiajului atunci cand aplicati pigmentul: luati pigmentul pe pensula si apoi umeziti putin pensula cu spray de fixare si aplicati-l usor prin tapotare pe pleoapa
  • este de preferat sa realizati machiajul ochilor inainte de machiajul tenului, astfel evitati situatia in care cade totusi pigment sub ochi
  • folositi o pensula plata de fard, mai densa, si nu una foarte fluffy

Cum am realizat machiajul din fotografii si ce produse am folosit?


Pentru machiaj am incercat sa realizez un soft  cut crease, atat cat imi permite formatul ochiului meu. Pentru baza am folosit Too Faced Shadow Insurance, este cea pe care probabil o folosesc cel mai des si stiu ca imi mentine mereu fardul intact pe tot parcursul purtarii machiajului. Fardurile de pleoapa sunt tot Too Faced si sunt din paleta Matte Eye, sunt in principiu nuante mai deschise mai mai inchise de gri pe care eu le-am folosit pentru a umbri pliul pleoapei. Am inceput cu nuante mai deschise si am adaugat treptat nuante mai inchise. 

Am corectat apoi cu putin corector Liquid Camouflage de la Catrice linia creata cu fard si apoi am aplicat pigmentul de la Cupio cu ajutorul unei pensule plate de la Teeez si cu ajutorul spray-ului de fixare de la NYX. 

Tusul este L'Oreal Gel Intenza care este si preferatul meu in ultimul timp. Este pigmentat, rezistent si are o textura cremoasa foarte usor de folosit. 

Genele false sunt si ele de la Cupio, imi plac foarte mult in ultimul timp, iar daca vreti sa aflati cum le aplic, am un articol intreg despre asta aici. Cele pe care le am aici sunt N330 Corrida



Sprancenele le-am facut cu dragul meu Ka-brow de la Benefit, fiind aliatul meu pentru zile lungi sau machiaj pentru sedinte foto. (Eu am nuanta 3).

Machiajul tenului l-am realizat cu fondul de ten de la Revlon, ca bronzer si contur am folosit un bronzer de la Cupio in nuanta Cocoa Bronza, iar ca blush am folosit blush-ul pudra de la Cupio in nuanta Apricot Mist (in ultimul timp il port zilnic, nu ma mai pot dezlipi de el). Despre produsele pentru ten Cupio va voi vorbi foarte curand, cu mai multe detalii si veti vedea si mai bine culorile. 

Voi folositi pigmenti? I-ati incercat pe cei de la Cupio?


You Might Also Like

4 comments

  1. Nu folosesc foarte des farduri pulbere sau pigmenti, dar imi plac mult efectul lor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au mereu un efect wow, iar acesta cred ca e cel mai intens pe care il am. I love it!

      Delete
  2. Imi place mult machiajul. Este perfect pentru o ocazie speciala, cu o rochie neagra, e genul ala care te scoate din anonimat.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts