Which is the best red lipstick?

21:13


Oricine poate purta ruj rosu, dar are nevoie de nuanta perfecta, care sa ii evidentieze frumos trasaturile, care sa se potriveasca bine cu nuanta pielii si care sa fie in textura confortabila pentru momentul in care se doreste a fi purtat. 

Mie imi plac rujurile rosii cu subton albastru. Mi se pare ca mi se potrivesc mai bine tenului meu, si de asemenea un rujcu subton albastru este mult mai avantajos din punct de vedere al albului dintilor. Daca aveti un ten mai masliniu cu siguranta o sa aratati genial si cu rujurile rosii mai calde, dar mie nu mi se pare ca mi se potrivesc, eu sunt foarte palida si cu un subton neutru. 

Totusi, care e formula perfecta pentru un ruj rosu? Care se potriveste cel mai bine pentru fiecare dintre noi depinde de ceea ce ne dorim de la acel ruj: cat sa fie de rezistent, cat de mat sau cat de hidratant, cat de intens, cat de opac. Eu am sa va arat rujurile rosii pe care le am eu acum, mai ales ca se apropie perioada draguta de Valentine's Day, Dragobete si apoi 1 si 8 Martie si rujul rosu este mult mai cautat, dar eu consider ca rosul este un clasic si se potriveste in orice perioada a anului atat timp cat este purtat in contextul care trebuie sau cu machiajul potrivit. 

1. Sephora Cream Lip Stain - 01 Always Red


Este, cred, cel mai cunoscut ruj rosu la ora actuala la noi in online. De ce, si isi merita toate laudele? Da, 100%. Este un ruj extrem de frumos, cu un subton albastru, o nuanta de rosu clasic care se potriveste oricui. Formula acestor rujuri este superba, fiind foarte opace, rezistente si destul de comfortabile. Nu usuca buzele atat de mult ca alte rujuri lichide rezistente, iar pentru mine acesta este un mare plus. E rujul pe care daca il port nu trebuie sa imi fac griji, iar asta, pentru un ruj rosu, e mai mult decat important. 

2. Pupa I'm Matt - 055


De curand am facut un review pentru aceste rujuri, iar astazi le pun din nou in fata  voastra. Nuanta pe care o am eu este din colectia de Craciun, dar cei de la Pupa au extrem de multe nuante din care se poate alege. Formula este foarte faina, sunt destul de rezistente, desi cel de la Sephora este cel mai rezistent din cele pe care le am. Va las review-ul aici. 



3. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture - 01


Mai nou in colectia mea, dar este superb. O formula cremoasa  si comfortabila, este si usor lucios. Nuanta este de rosu clasic, foarte frumoasa, iar daca preferati un ruj ceva mai hidratant este o optiune buna. Eu il am in format mini si mi se pare perfect de luat in geanta fiind mai mic. 



4. Lancome L'Absolu Rouge - Indecise


Rosu, clasic, din nou, dar intr-o formula ceva mai diferita. Este un ruj mai usor de purtat ziua, fiind mai putin opac si intens, este usor glossy, dar in sensul ca arata usor cerat pe buze. E hidratant si arata foarte frumos pe buze. Nu este extrem de rezistent, dar datorita formulei este de asteptat, totusi, dacava plac rujurile mai hidratante, acesta este unul dintre ele. Stiu ca exista si variante mate ale acestui ruj si sincer as fi si eu curioasa sa gasesc o nuanta in formula mata. 



5. Make Up For Ever Aqua Lip - Red


Sa nu uitam de creion... eu nu ma dau cu ruj rosu, sau orice nuanta usor mai inchisa fara un creion inainte. Acesta nu este singurul rosu pe care il am, dar sincer pe cel de la Sephora nu il gasesc. Totusi, ca formula, acesta mi se pare mult mai bun si mai rezistent si nu se intinde deloc (cel de la Sephora, au niste creioane mai micute de buze, parca nu e la fel de rezistent). Nuanta pe care o am eu este universala pentru toate rujurile mentionate mai sus, mai putin cel de la Lancome, pe care il port fara creion datorita faptului ca nu este un ruj foarte opac si prefer aspectul acela glossy. 

Acestea sunt rujurile pe care le am eu, iar daca va doriti un look mat, Sephora Cream Lip Stain este cel mai rezistent si catifelat, iar cel de la Pupa il urmeaza cu gratie si cu un confort ceva mai mare pe buze. Pentru cele care prefera rujurile mai cremoase, ultimele doua au cele mai luxuriante formule cremoase si confort fara uscarea buzelor. Oh, si nu uitati de creion. 



Care este rujul vostru rosu preferat?

You Might Also Like

5 comments

  1. Estee Lauder are nuante misto si formula buna. Mi-am luat (mai mult de fun) o miniatura de ruj din Douglas - care m-a convins prin dimensiuni - si are o nuanta de rosu absolut superba :D
    E asemanator ca si culoare cu cel de la Lancome, dar mai opac si mai putin glossy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuu, si eu am vrut sa iau unu de la Estee... dar eu as fi vrut un nude... eu tot timpu vreau rujuri nude :))

      Delete
  2. Ce rujuri superbe! Si ce poze minunate! :)
    Am si eu cateva rujuri rosii si chiar am zis ca voi posta despre ele, dar nu am apucat sa le pozez! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt curioasa care sunt cele din colectia ta!
      Multumesc!

      Delete
  3. Rujul rosu de la Sephora trebuie sa il fac cadou sorei mele, i-ar placea la nebunie. Multumesc ;)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts