MARCH BEAUTY FAVOURITES

21:22


De fiecare data cand prind drag de noi produse stiu ca trebuie sa imi impartasesc descoperirile cu voi, iar astazi am adunat la un loc produsele preferate din ultima perioada si urmeaza sa va spun ce imi place la ele si de acestea  au iesit in evidenta fata de alte produse. 

Incep prin a vorbi despre pudra iluminatoare de la Douglas (eu as spune ca este mai mult un ). Are o nuanta absolut adorabila, dar pe langa asta, felul in care arata pe ten m-a cucerit de fapt. Daca mi-ati mai citit postari cu favorite stiti ca blush-ul Cheek Pop de la Clinique este unul din preferatele mele, ca formula, iar pana acum cel de la Yves Rocher s-a apropiat de acea formula. De cand l-am incercat pe cel de la Douglas, pot sa spun ca imi aminteste de acea textura, ofera luminozitate si o culoare subtila, rezista bine pe ten si arata foarte natural, fiind perfect pentru zi. L-am folosit aproape zilnic si vi-l recomand si voua, daca vreti ceva care sa ofere un aspect fresh. Il gasti in magazinele Douglas, dar si in magainul lor online , costa 69 de lei. 

Sa continui pe partea de blush cu Multi Matt de la Catrice. Catrice are foarte multe produse care imi place mult de tot, iar acesta este unul din preferate. Imi place textura pudrei mult de tot, fiind foarte fina (imi da senzatia de ceva mult mai high end decat este). Se aplica uniform si rezista foarte bine intreaga zi. Stiu ca mai au o nuanta si ma gandesc serios sa o cumpar si pe aceea (nu ca nu as avea destul blush). Eu l-am luat de pe 1001cosmetice, am nuanta Love Lavender si costa 18 lei. 



Crema de ochi pe care o folosesc in ultimul timp este de la Herbagen, crema de ochi cu extract de melc. Mie imi place foarte mult, e foarte hidratanta si imi place foarte mult cu arata acum pielea de sub ochi; nu mai e uscata si nici machiajul nu mi se mai strange inestetic sub ochi. Inca nu stiu daca ma ajuta pe partea de riduri, pentru ca nu prea am, dar pentru hidratare e minunata, iar pentru mine, multe din produsele lor priesc pielii mele si pretul lor e atat de accesibil incat e mai mult decat evident ca o sa le recumpar (dovada fiind gelul hidratant pentru fata). Eu gasesc produsele lor in magazine naturiste (in Timisoara in Miracolul plantelor), sau se gasesc si online pe vegis.ro sau pe site-ul lor. 

Kitul de conturare de la Catrice l-am achizitionat de curand si mi-a placut de la prima utilizare. Nuanta este usor mai rece, ceea ce o face foarte potrivita pentru conturare. Imi place cum se aplica pudra si mi se pare ca e chiar comparabil cu bronzer-ul meu de la The Balm. Kitul mai are si un iluminator deschis, cu usoare irizatii aurii. E foarte dragut si subtil, dar eu nu tind sa il folosesc, prefer iluminatorul de la Melkior. Kitul eu l-am cumparat de pe 1001cosmetice. 



Apa micelara de la L'Oreal este cea pe care mi-am dorit sa o incerc dupa ce am vazut-o intr-un video pe youtube. E foarte faine si comparabila cu Bioderma. Indeparteaza foarte bine machiajul, nu si cel rezistent la apa, dar cu restul se descurca foarte bine si dupa ce a incercat-o si mama i-a placut si ei. Este si ea in topul meu cu ape micelare pe care le folosesc prin rotatie. Eu am luat-o din DM (cred) si costa in jur de 24-28 de lei. 

Crema de noapte folosita in ultimul timp este de la Bottega Verde, Retinolo BV. E o crema tare buna, hidratanta, imi lasa tenul moale si luminos si imi place cum se imbina cu serumul de la Estee Lauder sau cu cel de la Lancome. V-am scris mai multe despre ea aici. 

Oh, sa nu uit, sa mentionez un ruj si anume Yves Sain Laurent Rouge Volupte Shine in nuanta Beige Blouse. E un ruj hidratant, nude - my lips but better- care ofera o senzatie foarte placuta pe buze si l-am purtat destul de des in ultimul timp. Ador culoarea. 

Ultimul produs este masca de par Renew7 de la Syoss. Cand am cumparat gama asta de la Syoss nu stiam la ce sa ma astept, dar am descoperit ca masaca asta e super faina si imi lasa parul hidratat, fin si descurcat, iar efectele sale sunt la fel de bune sau chiar mai bune decat ale mastii de la Macadamia pe care o folosesc. Imi simt parul mai sanatos, si tinand cont ca e decolorat...  De curand mi-am mai luat cateva tratemete de la Syoss si am sa va povestesc mai multe despre ele probabil in viitoare postari.

Care sunt produsele voastre preferate din ultimul timp? 





You Might Also Like

1 comments

  1. Interesante produsele Catrice!
    Despre micelara L'oreal nu stiu ce sa zic. Nu am incercat-o pe aceasta, insa celelalte doua mi-au placut mult; asa ca poate si asta o sa-mi placa - cand o voi cumpara, nu stiu. Momentan am in teste vreo 2 :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts