Estee Lauder Double Wear Foundation Review

21:03


Cand spui Estee Lauder Double Wear te gandesti la acoperire mare, la rezistenta indelungata si la ceea ce multa lume ar spune ca este fondul de ten perfect, iar mult timp am vrut si eu sa il testez, sa vad daca este intr-adevar fondul de ten perfect si pentru mine.

Nuanta si textura


Sincera sa fiu mi-a fost usor sa imi gasesc o nuanta potrivita in magazin, si va recomand si voua daca puteti sa incercati intai nuantele in magazin sa vedeti care e cea mai potrivita. Eu am ales 1N1, cea mai deschisa nuanta cu subton neutru, dar am si 1W1, care e cu subton cald, pe care l-am folosit foarte mult pe timp de vara, pentru ca subtonul cald se potrivea ceva mai bine cu nuanta usor mai calda prinsa de pielea mea datorita soarelui. Nuanta pe care o folosesc eu este potrivita cuiva care foloseste de exemplu Revlon Colorstay in nuanta 150 Buff, Vichy Dermablend in nuanta 15 Opal, Catrice 010. 

Textura fondului de ten as spune ca e ceva mai cremoasa si nu extrem de lichida, motiv pentru care eu consider ca este mai potrivita aplicarea cu un burete umed.






Acoperire, aspect si rezistenta

Cum spuneam si anterior aplicarea cea mai porivita eu o vad cu ajutorul buretelului umed, astfel obtin un aspect ceva mai aproape de natural. Acoperirea este mare, iar eu nu simt nevoia sa mai folosesc corector sau anticearcan atunci cand folosesc acest fond de ten.

Un lucru important de mentionat este din cursul aplicarii. Eu avand tenul gras, folosesc mai mereu produse matifiante sub fondul de ten, indiferent care ar fi acesta. In ultimul timp folosesc crema cu SPF 50 cu aspect mat de la La Roche Posay ca si baza de machiaj (folosesc crema cu SPF zilnic, indiferent daca ma machiez sau nu, iar aceasta este foarte buna pentru tenul gras), si am observat ca aplicat peste aceasta crema fondul de ten se fixeaza foarte repede. Un lucru usor negativ la faptul ca se fixeaza atat de repede este faptul ca simt ca nu mai pot aplica alte produse cremoase peste el; daca incerc sa aplic corector sau contur crema, pare ca fondul de ten deja aplicat se "ridica" de pe piele. Concluzia este ca e foarte important si ce folositi sub fondul de ten si sa incercati sa va miscati destul de repede cu aplicarea lui si cu aplicarea altor produse cremoase deasupra lui.

Rezistenta acestui fond de ten este foarte buna. Eu il aplic dimineata si stiu sigur ca va rezista bine cele 8-10 ore de purtare pana ies de la birou, si chiar si dupa aceea. Totusi, in cazul in care tenul este mai deshidratat, observ ca fondul de ten nu arata tocmai bine la sfarsitul zilei (si aici ma refer la peste 12 sau 14 ore de purtare, la finalul zilei fondul de ten arata ceva mai uscat si dispare usor de pe nas si in zona in care port ochelarii). Totusi, in majoritatea cazurilor pentru mine, fondul de ten arata foarte bine atat timp cat il port. 




Pros & Cons

Ca si puncte forte, si tin sa le mentionez separat pentru ca voi sa puteti pune in balanta care sunt aspectele pozitive si negative, as mentiona acoperirea foarte buna, acesta avand o acoperire mare, rezistenta, faptul ca nu oxideaza, rezistenta la transfer. 

Aspectele care nu imi plac este faptul ca sunt zile in care arata uscat si incarcat la finalul zilei datorita deshidratarii tenului meu. Eu nu l-as recomanda pentru tenul uscat, tocmai datorita a ce am mentionat anterior. Inca un lucru care nu imi place in mode deosebit este faptul ca daca folosesc o baza matifianta nu mai pot aplica alte produse crema deasupra lui pentru ca nu le pot estompa pe piele, pentru ca fondul de ten se deplaseaza. 

Totusi, cu toate ca are si aspecte care nu imi plac, pe timpul verii pentru mine a fost un fond de ten esential si mi-a placut foarte mult, pentru ca mi-am dat seama cum sa il aplic pentru a fi potrivit pentru mine. Este unul din fondurile de ten preferate si inteleg acum si toata valva din online atunci cand vine vorba de el. 


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts