Back To School : Makeup Tips

13:19


Bună dragele mele,

Astăzi, noi, mai multe bloggărițe ne-am gândit să facem o colaborare că tot începe școala. Eu m-am gândit să vă dau câteva sfaturi legate de machiajul purtat la școală. E adevărat, poate unele dintre voi nu purtați machiaj, sau poate doar în anumite zile, dar eu am început să mă joc cu machiajul destul de devreme, undeva pe la 14 ani.  Dacă obișnuiți să vă machiați la școală, iată ce vă sugerez eu  pentru ca voi să puteți dormi ceva mai mult și să fiți mereu draguțe și pline de încredere :)

1. Ten perfect
În primul rând, dacă nu aveți nevoie de fond de ten, nu îl folosiți, însă, pentru noi, cele care avem nevoie, iată ce vă recomand: Fie sa spunem vă puteți descurca doar cu un corector, cum mai fac eu din când în când și aici vă recomand Lioele Jumbo Concealer, sau sa folosiți un fond de ten care știți ca nu va va dezamăgi  și care se potrivește tenului. Pentru a grăbi aplicarea, o pensula de buffuing sau un beauty blender sunt perfecte. Dacă vreți o acoperire mai redusă folosiți pensula de stippling.

2.Feature Focus
E bine să punem accentul pe o anume parte a feței, ochi, buze, pomeți. Eu prefer să îmi pun ochii in evidență, așa că pentru mine o mascara bună, waterproof e esențială, eu una recomand Maybelline Colossal și The Falsies în waterproof. De asemenea niște tuș acordă acel ceva de care avem nevoie, iar recomandările mele, pentru diminețile în care suntem somnoroase, un tuș de tip cariocă, cele de la Essence sunt destul de bune, am avut vreo două și am fost mulțumită. Pentru a ăune în evidență pomeții puteți face puțin contouring, iar pentru buze, un gloss sau un ruj într-o nuanță draguță vor fi perfecte.

3.Keep it Natural
Orice ați alege încercați să fiți cât mai naturale, în tonuri de roz pal sau piersică, nimic prea exagerat. Eu una sunt la facultate, deci eu sa spunem ca mai merg si cu roșu sau cranberry pe buze, extreme cateye pe la ore, dar în mare parte a timpului prefer un look natural.

4.Rutina de îngrijire de seară
Nici nu știți cât de mult contează modul în care fața e îngrijită în timpul nopții. E improtant să vă demachiați corect, să oferiți tenului hidratare și eventual să îl exfoliați la câteva zile. Curând am să fac probabil o postare despre rutina mea de îngrijire și am să vă vorbesc atunci mai în detaliu despre beneficiile anumitor pași asupra tenului, pe termen lung.

5.Blotting Sheets
Pentru cele cu ten gras, avem nevoie de ele, pe lângă pudra aplicată dimineața. Sunt utile mai ales dacă trebuie să mergeți undeva după școală sau pur și simplu vreți să dați un mic refresh.

Sper ca vă sunt de ajutor sfaturile mele :)


Pentru a accesa postările celorlalte bloggărițe vă invit sa accesați linkurile de mai jos:
Gabriela:http://gabriela-popescu.blogspot.com
Andreea:http://www.feericstudios.co
Loredana: http://culore.blogspot.ro/
Ramona: www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

Iar acum să vă întreb pe voi:
Care sunt produsele voastre pentru Back to School?

You Might Also Like

8 comments

  1. Foare, foarte de acord sunt cu punctul 3.Chiar mi se pare extrem de important, in special pentru fetele de liceu, sa nu exagereze, sa para cat mai naturale. Conteaza mult, mai ales in ochii profesorilor. Imi plac toate sfaturile tale, sunt chiar utile!
    Mai pe seara apare si articolul meu.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu consider ca naturaletea e cea mai importanta. Eu am 21 de ani, nu mai sunt in liceu, dar imi place sa fiu in mare parte a timpului naturala. Ador sa ma machiez, dar prefer sa imi accentuez trasaturile prin machiaj, nu sa le schimb intru-totul.
      Ma bucur ca ti-au fost utile sfaturile mele :)
      Te pup!

      Delete
  2. Bună "colega" !

    De bun-simț sfaturile tale. Chiar dacă par simple sunt ignorate uneori și e păcat. Eu râd în sinea mea de sfatul legat de folosirea unui eyeliner pentru că pe perioada liceului nu imi ieșeau codițele de tuș deloc. După ceva mai mult exercițiu am prins si eu mișcarea. Măcar acum :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna si tie "colega", hihi^_^
      Ma gandeam ca astea ar fi lucrurile esentiale pentru scoala si since eu prefer naturaletea, desi am zile in care ma machiez, nu tocmai natural, pentru ca imi place sa ma joc cu tus, de asta l-am si mentionat, e partea mea preferata din machiaj, e cred ca una din cele mai versatile idei de makeup; dar, totusi, pentru liceu, zic eu ca un aspect natural este cel mai potrivit, nu prea incarcat, ci doar tanar si fresh. :D
      Pupici si de la mine! :*

      Delete
  3. Adevarul e ca si eu in liceu le stiam pe toate, dar uneori mai exageram :D Bine, asta in clasa a 12 mai mult, caci in clasele 9 si 10 aveam doar o pudra si un rimel :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ma machiez de pe la 14 ani, si am invatat destule de-a lungul anilor. Sfaturile mele incurajeaza un look natural, simplu, pentru ca acela consider ca e cel mai potrivit pentru scoala. Nu sunt sfaturi complexe petru a realiza un machiaj, as putea face si asa ceva, dar sunt potrivite pentru diminetile in care suntem somnoroase (eu le aplic si pentru mersul la servici)
      Te pup draga mea!

      Delete
  4. Foarte buna ideea cu colaborarea...super sfaturi ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts