Review: Alverde Wildrose Facial Oil

18:26

RO:
Dacă ați citit postarea cu rutina mea de îngrijire de seara cu siguranță ați mai văzut acest produs. Voiam să vă povestesc de el de mult timp, pentru că, este într-adevăr un produs care a făcut diferența în rutina mea de îngrijire. Uleiul facial de la Alverde conține mai multe tipuri de ulei vegetal cu proprietăți incredibile pentru ten, câteva dintre ele fiind uleiul de măceș, caisă, jojoba, pe care le știm toate că sunt minunate pentru tenul care are nevoie de ceva mai multă hidratare.
EN:
If you read my post about my nighttime skincare routine then you have certainly saw this product before, I wanted to tell you about it for a while, because it is indeed a product that made a difference in my skincare routine. The Facial Oil from Alverde has a few incredibile oils in it's componency that are amazing for the skin, some of them being: wildrose oil, apricot oil or even jojoba oil, that we all know that are amazing for the skin that needs a little bit more hydration.
Modul în care eu îl folosesc este ca și cel al unui serum, adică nu îl folosesc singur, ci în combinație cu o cremă hidratantă, și am observat că pentru anotimpul rece aceasta este cea mai potrivită combinație. Aplic câteva picături în palme, seara, înainte de culcare, și apoi le masez ușor pe față, inclusiv în zona ochilor. Completez apoi cu crema regenerantă de la Apidava și cu crema de ochi, tot de la Apidava.
The way I use it is similar to the one of a serum, that means that I don't use it alone, but I follow with a moisturizer, and I noticed that for the colder months this s the best combination. I apply a few drops in my palms and the massage them into my skin. I follow with te night cream from Apidava and then with the eye cream, also from Apidava.

Efectele sale asupra pielii sunt vizibile destul de repede. în primul rând vom observa ca tenul nostru este mai hidratat și de asemenea că nu se usucă la fel de repede din cauza vremii groaznice de afară. Tenul este mai luminos, datorită uleiurilor din componență care toate ajută la îmbunătățirea texturii pielii, previn îmbătrânirea acesteia și îi oferă nutrienții necesari. Eu am mai folosit ulei de avocado pentru ten, cam o perioadă de un an și eram mulțumită, dar acesta alături de crema regenerantă îmi oferă ceva mai multă hidratare, mai ales acum când e frig afară și tenul tinde să se deshidrateze.
It's effects on the skin are visible quite quickly. First of all we will notice that our skin is more hydrated and also that id doesn't get dry as fast as it used to because of the horrible wether outside. The skin is more luminous because of the oils that it contains and all of them help to improve the skin's texture and pervent aging, while giving the necessary noutrients. I have used avocado oil before it, for about a year, but the combination of this facial oil and my cream give me much more hydration.
Eu îl recomand cu căldură celor care au tenul uscat sau deshidratat și au nevoie de acel ceva care să le facă tenul mai ferm și luminos.
I highly recommend it for the ones that have dry skin or dyhadrated skin and need a little something to make theis skin plump and luminous.

Lots of Love,
Andreea


You Might Also Like

2 comments

  1. Am fost azi in dm si m-am uitat de chestiunea asta, dar nu am vazut. Cred ca eram eu cam dezorientata, au redecorat recent. O sa ma intorc si o sa ma mai uit de el, imi suna bine :D
    Te pup!
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. De obicei e undeva mai in jos pe rafturi. Mie imi place tare mult si cand l-am uitat acasa o saptamana i-am simtit lipsa.
      Kisses and hugs

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts