Sephora Gentle Exfoliator Cleansing Cream | Review

19:23


Romana:
Cred ca nu v-am mai povestit despre acest produs, si asta pentru ca abia acum, in vacanta de iarna mi-am adus aminte de ce iubeam sa-l folosesc in vara. Sephora Gentle Exfoliator Cleansing Cream, l-am cumparat undeva in vara pentru ca aveam nevoie de ceva care sa realizeze o exfoliere chimica, iar acesta avand in componenta sa AHA parea a fi o optiune buna de a fi folosit in fiecare zi. 
Ce promite? O piele catifelata si curata in fiecare dimineata.
 Ce obtinem? Va spun sincer ca dupa ce l-am folosit prima data eu am ramas impresionata placut, pentru ca "velvet skin" era o descriere potrivita pentru cum se simtea pielea mea la atingere. Hai sa va explic totusi mai in detaliu cum funtioneaza acest produs, si mai ales, sa va spun cum il folosim.
English:
I think I haven't told you about this product, and that is because only in this winterbreak I actually remembered why I loved it so much during the summer. Sephora Gentle Exfoliator Cleansing Cream, I bought it sometime in summer because I needed a chemical exfoliator, and this has AHA in it's components so it seemed as a pretty good option to be used on a everyday basis. 
The promises? A smooth and clean face every morning.
What do we get? I will be honest and tell you that I was pleasantly surprised after I used it for the first time, because "velvet skin" was a really good description for the way my skin felt. Let me explain a bit more in detail how it works and how we use this product.
Textura produsului este asemenea unei creme usor aerate, ca un fel de spuma as spune, dar e complicat de descris textura lui. Aceasta crema de curatare se aplica pe tenul uscat si poate fi aplicata si pe tenul care nu a fost demachiat in prealabil, desi eu va recomand sa folositi o lotiune micelara inainte sau orice demachiant preferati pentru a lua excesul de machiaj. Se maseaza usor pe piele, cu miscari circulare, iar apoi se clateste cu apa calduta. Rezultatul este o piele mai catifeleta. Nu va asteptati insa daca aveti zone care ar avea nevoie de o exfoliere masiva sa fie perfecte, produsul are in componenta AHA, acizi din fructe care vor efectua o usoara exfoliere, nu va usca pielea, ci va elimina stratul de piele moarta de la suprafata pielii.
The product's texture is like an foamy texture, but also creamy, it is really complicated for me to explain that texture. This cleansing cream is applied on dry skin, you can also use it on skin that hasn't been pre-cleansed with a makeup remover, but I recommend using a micellar water or some other sort of remover to get off the bluk of makeup. You massage it in with circular motions and then rinse with war water. The result is a smoother skin. Don't expect though that if you have really dry and falkey patches that they will disappear, the product has AHA, acids extracted from fruits that will gently exfoliate the skin, will not dry it out, but it will remove the dead skin on the surface.
Practic, produsul curata pielea, exfoliaza usor si mentine o calitate mai buna a pielii, nu o usuca si o lasa catifelata. Probleme de natura acneica nu am avut pe timpul utilizarii, dar nu as putea spune ca prevenit-o si nici in privinta punctelor negre. Sper ca v-a fost util acest mic review si ca v-am dat o sugestie in cazul in care aveati nevoie de un exfoliant usor, potrivit si pentru pielea sensibila.
Basically, the product cleanses the skin, gently exfoliates, it doesn't dry it out and it leaves it smooth. I haven't experienced any acnee realted problems during my use, and I also can't say anything about blackheads. I hope that this little review was useful and that I gave a suggestion in case you were looking for a gentle exfoliator, suitable for everyday use.

What do you use to exfoliate and how often do you do it?

Ce produs folositi pentru exfoliere si cat de des?

Kisses,
Andreea

You Might Also Like

10 comments

  1. Cand ma duc in sephora mai mereu ma uit la produsele lor de ingrijire.Dar niciodata nu am incercat nimic de la ei. Eu am pielea sensibila si cred ca produsul asta merge incercat. :* pupici :*:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu faceam acelasi lucru, iar apoi m-am gandit sa ii dau acestuia o sansa si nu m-a dezamagit. De celelate nu stiu nimiv, de obicei gama Yes to... este cea care ma intereseaza in Sephora cand vine vorba de ingrijire.
      Te pup!

      Delete
  2. N-ai idee cât de rău îmi pare că n-am acces la produsele Sephora. Îmi pare bine pentru că bugetul meu nu suportă o lovitură și din direcția respectivă, dar în rest îmi pare rău :))

    Eu mi-am luat acum un exfoliant de ten de la Bomb Cosmetics, că tot au fost reduceri pe DolceNatura și abia aștept să văd dacă e bun sau nu. Sper să fie :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt curioasa cum e si exfoliantul pe care l-ai luat tu, n-am auzit de el pana acum. Si da, Sephora gaureste bugetul in cel mai frumos mod posibil :))
      Kisses

      Delete
  3. Deci produsul asta trebuie urgent achizitionat. Thank you for sharing! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, e un produs simpatic, si imi place efectul pe care il are asupra pielii, o lasa catifelata :)

      Delete
  4. Very helpful review, I'm looking forward to try it out:)

    http://oksiblueberry.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  5. Mă bucur că ai făcut acest review căci pusesem ochii pe exfoliantul acesta ultima oară când am fost în sephora :) Te pup!


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts