Ulei de cocos Mayam

10:44



Acum ceva timp am primit pentru testare uleiul de cocos de la mayam si un ulei de brocoli cadou de la elemental.ro. Despre cel de brocoli nu stiu sava spu nimic inca, insa despre cel de cocos am cateva cuvinte sa va spun. Stiti bine ca mie imi place extrem de mult sa folosesc ulei de cocos, are numeroase utilizari si beneficii, atat pentru pielea noastra, dar si pentru par. Folosesc ulei de cocos foarte des, de fapt zilnic, fie ca il folosesc pentru indepartarea machiajului, ca masca pentru par, pe gene, pe corp si in mai cie stie ce moduri.

Totusi cel mai important aspect este ca uleiul de cocos sa fie natural si presat la rece. Nu stiu daca v-am mai spus pana acum cum recunoastem un ulei de cocos pur, dar am sa va spun pe scurt care sunt principalele elemente de luat in cosiderare. In primu rand culoarea acestia trebui sa ffie perfecct transaparenta cat timp este lichid si alb ca zapada cand este solid. irosu acestuia trebui sa fie acel miros pplacut de cocos, dar nu prea slaab si nici prea tare. I cazul unui ulei de cocos ppetru uz intern voom testa si gustu, dar aici nu e cazul.


Uleiul de cocos de la Mayam m-a surprins  placut prin clitatea sa exceptionala, uleiul fiind foarte bunn si indeplinind cerintele unui ulei de cocos de calitatate superioara. Borcanelul este de plastic si se iinchidedestul de bine, insa as fi preferat poate altfel de capac, insa apreciez ca acesta nu curge. Uleiul functioneaza perfect, deci nu am nici un aspect negativ de mentionat.



Pentru mai multe utilizari ale uleiului de cocos si pentru a afla ce probleme ale pielii pot fi remediate cu ajutorul uleiului decocos va invit sa cititi postarea de aici.

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

3 comments

  1. sunt mare consumatoare, intern si extern, acum am luat 1 kg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi si eu, dar eu am o gramada de borcanelemai mici!
      Kisses

      Delete
  2. Si eu vreau sa incerc uleiul asta <3

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts