Etienne | Pantofii perfecti pentru tine

14:29


Pantofii sunt esentiali pentru orice tinuta, iar cand trebuie sa vorbim despre alegerea lor calitatea lor este cu atat mai importanta. Pantofii stiletto mi-au placut intotdeauna pentru ca dau tinutei o eleganta aparte si intant pot transforma o tinuta simpla in ceva cu totul special.

Pe Etienne am gasit modele de pantofi superbe, atat stiletto, dar si balerini si pantofi oxford, alegerile mele preferate pentru primavara si toamna. Noua lor colectie este cea care m-a cucerit, pantofii stiletto negrii cu bareta fiind un model foarte indragit de mine. Clasicul stiletto decupat este modelul potrivit atat unei tinute mai casual, dar oferindu-i acel je ne sais quoi care va face diferenta, unei tinute office, fiind ales intr-o nuanta de nude, sau negru, sau chiar intr-o culoare puternica pentru a schimba in totalitate tinuta, de la una sobra, la una ceva mai jucausa, dar in continuare eleganta si sofisticata.

Ce mi-a placut cel mai mult la Etienne este faptul ca iti poti configura singura pantofii. Suna bine nu? Eu sunt genul de persoana care adora tocurile, dar ma dor picioarele foarte tare si imi gasesc foarte greu pantofi care sa aiba calapodul potrivit pentru mine, tocul nu foarte inalt, dar nici extraordinar de scurt, iar prin aceasta optiune practic problema este rezolvata.


Iti poti crea singura pantofii perfecti in functie de preferintele si necesitatile tale, nu-i asa ca e minunat? Am reuntat de multe ori la anumite perechi de pantofi tocmai pentru ca nu mi se potriveau doar anumite detalii, sau am descoperit dupa ce i-am cumparat ca sunt mult prea incomozi din cauza tocului, astfel prin configurarea lor as putea sa aleg eu cat sa fie de inalti, culoarea, marimea, modelul, practic mi-as putea crea singura pantofii perfecti pentru mine!

Ma gandeam sa va arat si modelele care mi-au placut mie de pe site:






Eu am fost cucerita de modelele simple, clasice si sofisticate de pe site si de asemenea de conceptul interesant si unic de configurarea a propriei perechi de pantofi.

Toate perechile de pantofi pot fi gasite pe www.etienne.ro (click aici) , iar daca va doriti sa achizitionati ceva puteti avea parte de o reducere de 10% folosind codul: ET15P2015



You Might Also Like

2 comments

  1. Imi plac primele 2 perechi! Nici eu nu port foarte des tocuri insa imi place sa nu imi lipsească!

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts