Bag Essentials

16:15


Accesoriile fac diferenta, nu doar prin aspectul lor, dar si prin utilitatea lor. Am avut intotdeauna o pasiune pentru genti, fie mai mari, mai mici si in diverse stiluri, desi pot spune ca de o buna perioada de timp am un oarecare "pattern" dupa care le aleg cand vreau/ am nevoie de una noua. Lasand la o parte geanta purtata trebuie sa ne gandim bine si ce punem in ea. Eu recunosc ca daca am la dispozitie o geanta mare sigur voi avea tendinta de a-mi arunca toata viata in ea, iar dupa vreo cateva saptamani nu va ma stii nimeni ce e acolo, dar va fi cu siguranta o sursa de orice as putea avea nevoie in cam orice situatie. De curand am optat pentru o geanta mai mica, in ideea ca nu mai vreau sa am o "valiza" dupa mine, care ma cam incomoda si in care nu puteam sa stau organizata pentru mai mult de o saptamana. Asa ca hai sa discutam astazi despre lucrurile esentiale pe care le ducem cu noi peste tot, in fiecare zi.

_________________

Accessories make the difference, not only by what they look like, but also by how useful they are. I always had a passion for bags, either big ones, or small ones and in very diverse styles, although I must say that for a while I have found a certain pattern in choosing the new bag that I want/need. Leaving all of this behind we do have to think about what we carry around in it. I admit that if I have a big bag I will definitely have the tendency to throw all my life inside of it and in a few weeks nobody will know what's inside, but it will be a universal source of anything that I could possibly need. Recently I chose a much smaller bag becuase i was tired of carrying my "suitcase" all over the place and of the impossibility off staying organized for more than a week. So let's talk about the essentials that we carry around every single day.


Plec fara portofel rareori si e adevarat ca al meu nu e chiar mic, ocupa lejer jumatete din compartimentul alocat in geanta, dar e singurul mod in care pot sa imi tin toate cardurile, bonurile si alte minuni la un loc. Tocul de ochelari nu lipseste nici el din geanta, fie ca am ochelari la ochi sau nu. Geanta pe care o port acum este cu mult mai mica decat cea pe care o purtam zilnic anterior, deci numarul de produse pe care le tot duc cu mine a scazut considerabil, si nu pentru ca nu le mai conider "necesare", dar pentru ca nu incap.
_________________

I  rarely leave the house without my wallet and it is true that mine is not quite the small one, it just occupies half of the compartment that I chose for it, but it's the only thing that can keep all of my cards, receipts, and other random stuff that i keep in there together. Galsses, I always have my glasses with me. The bag that I use now is much smaller than the one that I used to carry so the number of things that I carry around is smaller too, and not because i don't finnd the "necessary", but because they don't fit.






Dupa ce am eliminat esentialul, adica portofel si ochelari, bineinteles ca voi mai avea si chei pe undeva pierdute pe pe acolo, cateva pixuri (sper), posibil un carnetel sau post-it's, dar de astea nu sunt sigura niciodata. Produse cosmetice? Cu siguranta gasim cate ceva.

Sigur voi avea unul sau mai multe produse pentru buze, un balsam si un gloss sau ruj pe care il port in ziua respectiva, sau daca exista spatiu si cateva din zilele precedente. Momentan am Baby Lips si unul din Butter Gloss-urile de la NYX, prin rotatie, pentru ca sunt usor de purtat si merg cu orice machiaj. Pudra de la Avon, pentru mine e mai mult un blush, nu il am mereu cu mine, dar din cand in cand isi face loc alaturi de corectorul de la Lioele (review? should I?). Untul de corp de la Alverde, cu miros de vanilie, vine si el cu mine, e mic la doar 50 de ml, miroase genial si hidrateaza incredibil de bine, il iau cu mine pe post de crema de maini.
_________________

Now after putting the essentials aside, wallet and glasses, obviously I sahll have my keys somewhere, lost in there, a few pens (hopefully), some sort of notebook or post-it's, but that is ever a certainty. Beauty products? Now here we will certainly find something.

I will definitely have one or more lip products, a lip balm  and a gloss or lipstick that I am wearing that day, of if we still have space the ones from the days before. Right now I have Baby Lips and one of the NYX Butter Glosses, they are easy to wear and go with any kind of look. The Avon powder is more of a blush for me, it's not always here, but I do take it sometimes with my Lioele concealer (review? should I?). The Alverde body butter comes with me too, it is vanilla scented, it's small, only 50 ml and smells amazing and does the job so well, this is my hand cream.





Cutiuta argintie e mai mereu cu mine, daca nu am bratarile pe mana sigur le am cu mine intr-o alta forma. Sunt un fel de accesoriu mereu prezent si care imi aduce aminte de anumite lucruri importante din viata mea, de prsoane care sunt sau au fost extrem de importante pentru mine la un moment dat, deci daca nu am pe nimeni care sa ma ajute sa le pun la mana (dupa luni intregi inca nu reuseesc sa le inchei singura) o sa le am la mine asa.
_________________

The silver box is always with me, if I don't have the bracelets around my wrist I will certainly have them in a different form. They are a sort of accessory that is always present and that reminds me of important moments in my life, of people that are or once were extremely important to me, so if I can't find anyone to help me put them on (after moths I still can't do it alone) I will have them with me this way. 




Cu siguranta undeva , intr-un compartiment mic vom gasi vreo mostra de parfum sau un mini deodorant (nu stii niciodata cand ai putea avea nevoie de el), un gel desinfectant si cablurile de rigoare (USB- miniUSB) alaturi de un stick, pentru ca am nevoie de el aproape zilnic.
_________________

Certainly, in some little pocket we will find a perfume sample or a tiny deodorant (you never know when you might need one), a hand sanitizer and the regular wires that I have to have( USB-miniUSB) and a flash drive, because i need it almost every day.

Deci, care sunt lucrurile essentiale pe care le luati cu voi mereu in geanta?
So, what are your essentials to carry around in your bag?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

11 comments

  1. Eu nu plec fara gelul antibacterian, la scoala, cel putin, e nelipsit din penar si trec prin ele foarte repede. La fel ca tine, am si un Babylips si un ruj (sau doua sau trei) plus oglinda. In rest, nimic extraordinar, portofelul, cheile, pachetul cu servetele. In geanta de scoala e alta treaba, noroc ca e mare, ca, pe langa cele nspe mii de carti, caiete si portofolii, trebuie sa am neaparat alte zeci de treburi pe care rar le folosesc, dar sunt absolut necesare pentru ca DACA se intampla ceva...
    Te pup!
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, pe princiupil de "i carry my whole life in here" eram si eu cu geanta mare pe care o foloseam anterior, dar era deja enervat ca eram eu mereu cu "valiza" dupa mine si nici macar nu stiam ce era prin ea :))
      Kisses

      Delete
  2. Balsamul Baby Lips l-am avut si eu... sau inca il mai am? :)) Il itneam in geanta si a disparut, chiar nu stiu unde. O fi pentru ca nu prea imi placea, asa ca m-a parasit? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tocmai mi-am amintit ca am pierdut si eu unul, n-am habar in care geanta :))

      Delete
  3. Love your pictures.. And I guess no girl can do with just one lip product in her bag..

    Sam|| <a href="http://www.beautydetour.blogspot.com>BeautyDetour</a>

    ReplyDelete
  4. Ce poze superbe! <3 M-a cucerit poza de cover <3

    Julia | juliahasch.com

    ReplyDelete
  5. Încep să mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult de fotografiile tale! ♥ Se vede progresul rapid și pasiunea pe care o ai pentru fotografie.
    Când vine vorba de genți, știu că te voi regăsi mereu cu o geantă plină de orice ai nevoie oricând. :)) Îmi aduc aminte cât ți-am lăudat geanta la întâlnirea noastră și chiar am rămas cu inima la cea pe care o purtai în acea zi! Acum știu și ce bunătăți ascunde.

    Kisses

    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Gabriela! Acum am trecut la o geanta ceva mai mica, dar esentialul e acelasi!
      Ma bucur mult ca iti plac fotografiile, incerc sa creez imagini de cea mai buna calitate si imi place enorm sa fac fotografii!
      Kisses

      Delete
  6. Where did you get you bag, it is beautiful. I need to downsize, carry too much stuff around!! emakinz.wordpress.com xo

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts