New Summer Products For Your Summer Body @Pick N Dazzle

15:14


E vara, e cald si a venit perioada aceea a anului in care pielea noastra este expusa nu numai soarelui, dar si privirilor celor din jur. E perioada in care vrem sa ne mai tonifiem putin inainte de a merge la plaja si incercam sa ne imbunatatim textura pielii pe cat posibil. Astazi vreau sa va arat noile produse de la Pick N Dazzle care promit sa ne scape de celulita si sa aduca un aspet mai placut pielii, eu doar ce le-am primit, iar dupa ce voi testa programul am sa revin cu pareri si rezulatate.



Sistemul este format din 2 creme si un sitem de fiole care promit o lupta apriga cu nedorita celulita. Prima dintre ele este SuperDren Anti-Water Retention Criogel. Este un gel care se absoarbe foarte repede in piele, care trebuie folosit de preferat  timpul zilei, dimineata. Aceasta crema tinteste retentia de apa si o mirocirculatie mai buna care va ajuta la elimiarea de fluide in exces. Este ideala pentru pielea sensibila iar formula cu Cryogel promite sa imbunatateasca aspectul de "coaja de portocala", in plus ofera o senzatie racoritoare, numai buna pentru vara.


Cea de-a doua este crema anticelulititca cu AHA. Aceasta promite sa imbunatateasca considerabil aspectul pielii, sa tonifieze si sa faca pielea mai fermo, iar cu ajutorul acizilor AHA o va si exfolia. Cei de la Bottega di LungaVita spun ca aceasta nu va da gres in fata testului cu oglinda. Oare asa sa fie?

Pentru o experienta luxuranta si eficienta avem a treia componenta, Night Time Concentrate "High Impact Effect" ampoules. Fiolele cu un ser concentrat care vor actiona pe timp de noapte pentru a reduce depozitele adipoase de sub piele si penntru a diminua considerabil aspectul neplacut al pielii cauzat de celullita. Cutia vine cu 14 fiole si trebuie folosite cate una in fiecare seara timp de 14 zile pentru efecte vizibile si eficiente.




Unde le gasim? E simplu. In cutiutele Pick N Dazzle! Sleek Picks va va aduce Super Dren Anti-Water Retention Criogel, Dazzling Picks Anti-Water Cryogel Cellulite Cream with AHAs , iar in Premium Picks vom regasi si fiolele cu serul concentrat.

Am sa revin dupa 14 zile de tratament cu rezultatele. Eu sunt foarte curioasa! Voi? Ati incercat aceste produse? Va doriti sa le incercati?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

2 comments

  1. Crema cu AHA sună foarte bine, sunt curioasă dacă oferă o exfoliere eficientă! Aștept cu interes opiniile tale despre produse, după ce le mai testezi! :D Chiar dacă nu prea am probleme cu celulita, folosesc astfel de produse pentru îmbunătățirea aspectului pielii - oricum mai mult de atât nu cred că pot face.
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt tare curioasa de rezultatele finale. Pana acum pot sa sun ca acea crema cu AHA lasa pielea foarte fina si placuta la atingere.
      Revin cu amanunte.
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts