Birthday Wishlist 2015

15:15


Se apropie ziua mea (nu-mi vine sa cred ca deja a trecut aproape toata vara). Afara e mai mult septembrie decat sfrasitul calduros de august pe care ill asteptam. M-am gandit totusi sa va arat si voua cateva elemente din lista mea de dorinte. Stiu ca nu voi reusi sa imi iau chiar tot ce imi doresc, dar e dragut parca sa le pun pe toate la un loc, mai ales acum cand privelistea de la geamul meu e o torentiala de toata frumusetea. Ma duc dupa ciocolata calda, be right back.

Asa, m-am intors. Primul luru pe lista e Chocolate Bar... E pe lista de mult timp, dar tot nu am luat-o pentru ca mi se pare un pic cam scumpa. In ultimul timp sunt si mai innebunita dupa textura fardurilor Too Faced asa ca poate am sa ma incumet de data asta sa o iau.
Okay, lasand la o parte fardurile , vreau o pereche de addidasi albi sau ceva cu albastru, pentru ca e una din culorile mele preferate, iar de alb stiti deja ca sunt indragostita. Ma gandeam la Nike Air Max... They're so pretty.



The perfect everyday bag nu prea mai exista pentru mine. M-am plictisit usor de toate gentile mai mari pe care le am si vreau una neagra, incapatoare. Nu m-am hotarat inca de model, sau vreun brand, pentru ca eu imi cumpar gentile cu totul altfel. I wee it, we connect, it's mine!


Inapoi la machiaj, vom gasi si cateva produse pentru buze de pe makeup shop. Vreau Soft Mattle Lip cream in nuanta London... Pare a fi un nude perfect, iar textura deja o cunosc si stiu ca o sa imi placa. Instanbul cred ca mi s-ar potrivi de asemenea, fiind un roz mai deschis foarte frums. Butter Glosses, as putea sa mai adun cateva pentru ca sunt printre cele mai confortabile gloss-uri pe care le cunosc, iar pe deasupra sunt si adorabile!
https://stylefolder.wordpress.com/2015/06/02/nyx-soft-matte-lip-cream-in-london-buenos-aires-istanbul-sydney-review/

Cred ca ma opresc aici, desi stiu sigur ca vreau cateva produse de la Catrice (nniste gloss-uri si balsam de buze -- nu stiu ce am cu gloss-urile, some current obbsession) si .... sa va mai arat ceva, ceva ce imi doresc din nou de ceva timp...
...cred ca daca ar trebui sa aleg singurul produs cosmetic pe care sa il pot primi de pe toata lista mea de acum, as alege pensulele de machaij. Am multe cosmetice, si e adevarat, vreau multe altele, insa cred ca pesulele fac cu adevarat diferenta, iar cele de la Zoeva sut cunoscute pentru calitatea lor.

Care sunt ultimele voastre dorinte?
Kisses,
Andreea

You Might Also Like

6 comments

  1. Eu vreau mult o jachetă baseball, abia aştept să pun mâna pe una... :)) wishlist-ul e luuuung...dar câteva ar fi: naked smoky, POREfessional, rujuri MAC, paletele Makeup Revolution..

    ReplyDelete
  2. Îți doresc să îți îndeplinești toate dorințele, materiale și non-materiale!
    Multe lucruri aș fi putut să pun și eu pe lista de dorințe de ziua mea, dar m-am limitat la partea cea mai importantă, că cel mai mult mi-am dorit vacanțăăă! Și mai e puțin până la ea. :D Am adunat totuși câteva cosmeticale primite cadou, chiar acum pregătesc postarea cu ele.
    Totuși, Chocolate Bar și pensulele Zoeva sunt și pe lista mea, visez de ceva vreme la ele. Cu paleta de farduri încerc să mai rabd fiindcă sper la o reducere generoasă la ea... poate de un BF sau de sărbători. Cu Zoeva... există posibilitatea să ajung prin toamnă în Germania, nu știu încă sigur, dar dacă se concretizează aș vrea să iau de acolo 1-2-3 ca să văd cum ne înțelegem. Dacă nu, cred că o să mă cadorisesc de sărbători cu un set, că online nu merită să iau doar 1-2 de probă.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc foarte mult! Si eu tot vreau sa pun comanda pentru pensule si astept reducerea aia la paleta de nu stiu cand... pentru ca mi se pare cam scumpa, dar adevarul e ca au o calitatea extraordinar de buna.
      Te pup!

      Delete
  3. Sper sa ti se indeplineasca dorintele :*

    Si mie imi plac mult lip cream-urile de la NYX <3

    ReplyDelete
  4. Chocolate Bar-ul e minunat. E paleta mea preferată și dacă o vei cumpăra îți garantez că nu vei regreta. Și eu mi-am dorit-o foarte mult și tot de ziua mea am primit-o. :)
    Și eu îmi doresc foarte multe o pereche de Air Max... Pe aici (UK) cred că au toate fetele. MEreu salivez când ies pe stradă. :)) Din păcate nu port eu încălțăminte joasă îndeajuns de mult încât să justific investiția... Deocamdată!
    Spor la bifat tot ce-ți dorești de pe listă! :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts