Kueshi Regenerist Line | Review

10:04


Pielea mea are nevoie de o ingrijire speciala, asa ca am cautat mereu produsele care sa se potriveasca nevilor sale pentru a o ajuta sa arate si sa se simta mai bine. Brand-ul Kueshi a aparut in viata mea prin intermediul cutiutei Pick N Dazzle (va era dor de ea?) si era curioasa daca se va ridica la nivelul asteptarilor. Eu am primit atunci tratamentul regenerat pentru ten si o lotiune tonica, astazi, insa, voi pune accentul pe tratamentul regenerant.

Avem doua produse, o emulsie regeneranta si uleiul regeerant, cel din urma fiind 100% ulei de macese. Uleiul e macese este incredibil pentru piele fiind renumit pentru utilizarea sa in cazul cicatriilor, vergeturilor si in general a problemelor de textura a pielii, deci, perfect pentru mine.Acesta este incredibil si pentru a preveni uscarea pielii, cicatricile cauzate de acnee si de asemenea pentru a corecta liniile fine. Imi place si ambalajul in care vine acest ulei, avand capacul cu pipeta care ajuta foarte mult in dozarea produsului. De asemenea 2-3 picaturi sunt indeajuns pentru a fi aplicate pe toata fata.




Crema, sau emulsia cum o numesc cei de la Kueshi, are o textura foarte usoara, dar nu intra instant in piele. Aceasta emulsie are in compozitia sa ulei de macese, dar si extracte de secretie de melc, da, stiu, suna ciudt putin, insa crema in sine este foarte placuta. Aceasta contribuie prin ingredientele sale la regenerarea pielii, la reducerea aspectului ridurilor fine si in diminuarea cicatricilor cauzate de acnee. Eu o aplic in fiecare seara si o masez bine in piele, iar apoi o urmez cu uleiul de macese. Am observat ca produsele aplicate in aceasta ordine sunt mai efieciente decat daca aplicam uleiul prima data, iar teoria mea e urmatoarea: uleiul de macese nu este un ulei uscat, acesta nu intra instant in piele, ci are nevoie de ceva mai mult timp; crema in scimb, dupa ce este masata usor in piele va fi absorita usor, usor, iar uleiul aplicat peste va fi ca un fel de bariera, iar astfel aplicat, acesta va fi absorbit pana dimineata.Seara, tenul va avea o pelicula ramasa, datorita uleiului care nu s-a aabsorbit inca, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, pentru ca oricum ma pun la culcare. Mentionez ca eu nu consider ca vreunul din aceste produse este potrivit pe timp de zi, poate daca aveti pielea foarte uscata.



Ce beneficii mi-au adus aceste produse? In primul rand hidratarea pielii la un nivel potrivit pentru tenul meu, ceea ce e esential pentru mine, avand un ten deshidratat in majoritatea timpului. In al doilea rand cicatricile mele de dupa acnee sunt in mare vindecate si nici nu am mai avut mari probleme cu tenul de cand le folosesc. Sunt produse bune, care isi fac treaba.

You Might Also Like

3 comments

  1. Si eu am tenul deshidratat si ma tenteaza aceste produse :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kueshi line has products for different skin types, also for oily skin. You can discover by making an order at http://pickndazzle.com/eshop?lang=ro-RO

      Delete
  2. Suna tare tare tentant, mai ales pentru partea cu cicatricile :-/ Habar nu aveam ca uleiul de macese face asta :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts