Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

20:52



Inca de acum cativa ani, cand inca nu stiam atat de multe despre machiaj aveam o pasiune intensa pentru desen, iar Kat von D, tattoo artist, era un fel de punct de referinta. Mereu i-am apreciat creativitatea si tehnica incredibila si desi nu cred ca o sa am vreodata un tatuaj, felul in care ea deseneaza este incredbil. Normal ca in momentul in care a decis sa aiba o linie de produse cosmetice mi-am spus ca trebuie sa am si eu macar unul din produsele ei, asa ca la prima ocazie am pus mana pe un ruj lichid. E adevarat, cred ca imi doresc intreaga linie de cosmetice, tusul cu siguranta il voi lua in momentul in care il voi gasi, si pentru rujuri, Lolita cu siguranta va fi o viitoare optiune.

Mother este o nuanta interesanta, ma asteptam, nu stiu de ce, ca nuanta sa fie mai deschisa, dar ma bucur nespus ca nu e. Pe buzele mele e o nuanta de mov cu subtunuri albastre mai puternice, nu foarte inchis, dar sincera sa fiu cred ca mi se potriveste destul de bine cu nuanta pielii.

Textura si formula sunt foarte bune. Nu e singurul ruj lichid pe care il am, dar pana acum e formula mea preferata, pentru ca nu imi strange buzele dupa ce se usuca. Se ususca perferct mat si rezista foarte mult timp pe buze, eu l-am purtat cand am iesit in oras si nu a avut nevoie de retusuri si nici nu trebuie sa stau toata seara sa ma gandesc daca nu s-a sters din centrul buzelor, daca nu s-a transferat. Pentru mine e formula perfecta pentru un ruj mat, si sa nu va mai spun de design. Kat Von D nu poate dezamagi la acesta capitol, lucru care face ca utilizarea acestui produs sa fie si mai placuta, iar culoarea sa speciala aduce mereu numai complimente.






You Might Also Like

6 comments

  1. E o culoare foarta interesantă, te avantajează enorm :D Surely not for the faint of heart :)) Unde putem găsi şi noi produse Kat Von D originale? Ca am tot văzut pe facebook câţiva vânzători, dar par contrafăcute...

    ReplyDelete
  2. Heeei! De unde ai cumparat rujul? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am aceeasi intrebare! :D
      Arata foarte bine nuanta, te prinde!

      Delete
  3. Esti superba si iti sta foarte bine cu nuanta asta :*

    ReplyDelete
  4. frumos rujul

    http://strumfette.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Rujul iti vine foarte bine :) Si trebuie sa iti spun ca imi plac in mod special pozele :)
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts