Fereto Cellular Regenerating Serum | Skincare

19:30

Fereto Cellural Regenerating Serum

Cautam de ceva timp un ser bun, care sa ofere pielii un boost de hidratare, sa o regenereze si sa ma ajute sa imi mentin tenul curat, fara imperfectiuni. Auzisem de Fereto de la alti bloggeri si eram extraordinar de curioasa de produsele lor, dar mi-a luat foarte mult timp sa achzitionez ceva... Eram nehotarata si parca nu eram atat de convinsa ca produsele sunt atat de bune. Ei bine, pana la urma am decis sa imi achizitionez macar un produs, iar din colectia mea lipsea un ser. Desi folosesc uleiuri, cel de macese fiind unul din preferate, voiam parca sa mai incerc ceva, asa ca am ales Fereto Cellular Regenerating Serum.

L-am asteptat nerabdatoare si a venit frumos impachetat intr-o cutie neagra cu funda alba (the details that bring us joy). Trebuie sa recunosc ca mereu ma bucur cand produsele mele vin impachetate frumos. Abia asteptam sa il folosesc.

Fereto Cellular Regenerating Serum

Pot sa va spun ca are un miros destul de puternic, dar placut, mie mi se pare usor citric. Initial mi se parea ciudat ca miroase atat de puteric, dar m-am obisnuit, iar mirosul nu se mai simte dupa aplicarea pe ten. Textura pot sa o compar cu a unui ulei de fata, e si format din uleiuri, deci nici nu aveam de ce sa ma astept la altceva. E adevarat, nu intra instant in piele, si de fapt, ramane o pleicula subtire pe ten, dar se absoarbe pana dimineata. Acest lucru, personal, nu ma deranjeaza.

Care sunt efectele sale? Cred ca aceasta este partea cea mai importanta. In primul rand mentionez ca eu il folosesc alaturi de o crema hidratanta, regeneranta, fie cea de la Kueshi, fie cea de la Yves Rocher. Pielea mea, folosind serul si una dintre creme este mult mai hidratat decat in mod normal, lucru care ma bucura enorm, pentru ca eu am mereu tenul deshidratat. Cicatricile ramase de la acneea par sa se fi vindecat cu totul si de asemenea de cand il folosesc nu am mai avut deloc probleme cu tenul, si sincer cred ca a avut o influenta vizibila asupra aspectului tenului meu, mai ales ca simt ca am nevoie de mult mai putin machiaj. Pielea mea e mai fericita,  e mai hidratata, mai putin uscata, nu am mai avut portiuni uscate de piele, cum aveam inainte. Sunt mult mai multumita de felul in care arata tenul meu acum si de felul in care se intretine/mentine de cand folosesc serul de la Fereto.

Fereto este un brand de produse organice, realizate in Franta. Gama lor de produse mai include si cateva creme, printre care si Hydra Mat Bothanical, foarte laudata si de care sunt si eu foarte curioasa.

Voi ati incercat produse Fereto? Care este preferatul vostru?

You Might Also Like

5 comments

  1. Eu nu am incercat nimic de la ei, dar cand aud de serumuri tind sa-mi ciulesc urechile orice ar fi. De unde l-ai luat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. De pe http://shop.fereto.ro/
      Mie imi place si maii vreau si alte produse.
      Kisses

      Delete
  2. Este potrivit pentru orice varsta (20+)? Vad ca nu se mentioneaza nimic de acest lucru pe site.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, este potrivit pentru orice varsta. In general nu conteaza daca scrie sau nu varsta pe un produs, ingredientele sunt importante. Totusi, dupa ceva timp am mai incercat si alte uleiuri si am gasit altele care imi plac mai mult cum ar fie Kiehls Daily Reviving Concentrate sau The Ordinary Marula Oil.

      Delete
  3. Este potrivit pentru orice varsta (20+)? Vad ca nu se mentioneaza nimic de acest lucru pe site.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts