New In My Stash: 1001cosmetice, makeupshop & Sephora

15:50


Luna septembrie e luna de cadouri, fie ca mi le cumpar singura (asa pot sa justific necesitatea absoluta a produselor pe care le tot vreau) fie ca le primesc, produsele cosmetice sunt binevenite si mult dorite. Astazi ma gandeam sa va arat noile produse intrate in colectia mea, unele dintre ele fiind o noutate pentru mine, mai ales din punct de vedere al conceptului lor.


Primul pas a fost sa merg sa iau cadoul de ziua mea din Sephora, 3 mini farduri de pleoape. Sunt dragute, culorile sunt neutre si par destul de pigmentate, inca nu am apucat sa le folosesc, insa e un cadou destul de simpatic.

Tot din Sephora mi-am luat si cel mai fain ruj rosu. Sephora Cream Lip Stain in nuanta 01 Always Red si un creion care sa se potriveasca perfect, in nuanta Classic Red. What can I say, e nuanta perfecta de rosu, e clasica, e o textura perfect mata si pana acum a trecut testul de rezistenta, dar am sa revin eu cu detalii si poze, no worries.


1001cosmetice si f-acut loc de asemenea cu niste produse simpatice si pe care abia astept sa le foloses mai mult. 
Lasting Drama Pen Gel Liner. Pentru mine e nou. Are in spate acelsi concept ca si Benefit Push Up Liner. L-am incercat astazi, pana acum nu stiu exact ce sa spun despre el, sunt curioasa cat de bine rezista, iar despre aplicare, mai multe cuvinte dupa ceva mai multe folosiri.



Oja gri de la Golden Rose, cu siguranta o necesitate: nu aveam nici o oja gri! 
Make me brow de la Essence e un fel de "dupe" pentru Gimme Brow asa ca sunt tare curioasa cum ma voi intelege cu el. Want a review?


Nu stiu ce e cu mine si cu produsele pentru buze, insa in ultimul timp colectia mea creste, creste si iar creste. Catrice Lip Smoother e un balsam de buze glossy si hranitor, cu o nuanta subtila si un miros incantator. Pana acum imi place si cred ca isi va face loc in geanta mea de fiecare zi.


De pe makeupshop am luat 3 produse NYX, doua Soft Matte Lip Cream in nuantele London si Prague si gelul pentru sprancene, cel din urma m-a impresionat intr-un mod in care nu m-am asteptat asa ca in curad veti afla mai multe despre el pe blog!




Ati incercat aceste produse? Despre care ati fi interesate sa aflati mai multe?
Kisses,
Andreea

You Might Also Like

9 comments

  1. Foarte misto postarea :) M-ar interesa un review pentru lip stain-ul de la Sephora, pentru ca l-am vazut la foarte multe fete faine si m-ar tenta sa mi-l cumpar :) Si la gelul de sprancene de la Essence. Te pup, duminica frumoasa in continuare!
    P.S. Te-am nominalizat sa faci tag-ul "11 Things You Did Not Know About Me", abia astept sa citesc raspunsurile tale :D http://www.bloggerissa.com/tag-11-things-you-did-not-know-about-me/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi! Cu siguranta am sa revin cu detalii despre produse!
      Te pup!
      Mersi si pentru nominalizare!!

      Delete
  2. Să le folosești pe toate cu drag!
    De gelul pentru sprâncene am rămas și eu impresionată, l-am folosit cel mai des de când l-am comandat. Categoric își merită toate laudele! :D
    Am tot citit de bine despre lip stain-urile Sephora, încep să mă cam tenteze și pe mine.
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Cream Lip Stain-ul de la Sephora e minunat și rezistă foarte bine. Să folosești produsele cu plăcere!

    ReplyDelete
  4. Vreau sa stiu care-i treaba cu Pen Gel Liner-ul Maybelline pentru ca nu am mai vazut asa ceva. Si vreau review la gelul pentru sprancene de la NYX.
    Cream Lip Stain-ul Sephora il vreau si eu. In nuanta asta + altele doua, oja e superba iar Make Me Brow-ul l-am incercat si imi place mult.
    Pupici! :*

    lraivn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Foarte interesanta si utila postarea :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts