Pick N Dazzle Saga: Season 2, Episode 2 | Unboxing

19:05


E aici, da, e aici! E din nou perioada lunii cand va arat ce am primit in cutiuta Pick N Dazzle. Am mereu aceeasi bucurie cand ma suna curierul, iar pe sfarsitul saptamanii am sa va povestesc de ce il iubesc eu pe curier si mai mult luna aceasta, dar pana atunci e timpul sa vorbim despre cutiuta mea de noiembrie.




Primul produs este o pudra de la Astor, din gam Skin Match. Arata foarte dragut, ambalajul e simpatic si chiar practic pentru a fi purtata in geanta, avand si oglinda si buretel, dar nuanta pentru mine este prea inchisa fiind 200 Nude, iar eu sunt Ivory... Totusi nu m-am putut abtine sa nu ii testez textura si e foarte fina si are o acoperire buna.


Crema de ochi de la Bottega di LungaVita din gama Vita Age-IN nu este o noutate pentru mine. E o crema buna si hidratanta si o voi folosi curand, dupa ce o voi termina pe cea pe care o folosesc acum, si asa era pe terminate, hihi. 

Trebuie sa va spun ca din gama aceasta geniale sunt crema de fata, de care deja mi-e dor, mi-a placut si mie, dar si mamei, si apa micelara care avea o formula foarte faina.



Vai de cand voiam ceva de la Sally Hansen! Va imaginati bucuria cand am vazut doua produse in cutie, nu? Primul este acest tratament, un intaritor si mai ca-mi vine sa imi sterg acum unghiile doar ca sa-l incerc.

Tratament pentru cuticule? Ok, eu nu prea am cuticule la unghiile de la maini, dar voi incerca produsul. Sunt curioasa cum functioneaza.


Troubling Senses, un parfum pe care nu stiu sa il descriu. E interesant si vreau sa il mai port de cateva ori . Nu stiu sa va decriu cum miroase, recunosc, nici nu ma pricep, de aceea nu prea vedeti parfumuri prin postarile mele. 

Sunt foarte bucuroasa si abia astept sa incerc toate produsele primite, mai ales cele pentru unghii.


You Might Also Like

8 comments

  1. Cutiuta asta chiar isi merita banii. :D Apropo, faci pozele pe oglinda? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da!
      Si da, in aceasta postare am facut fotografiile pe o oglinda :D

      Delete
  2. Interesante produsele. Sa le folosesti cu placere! :*

    ReplyDelete
  3. Foarte tare, nu știam că au și produse Sally Hansen! Eu le ador produsele pentru unghii, tocmai am terminat top coat-ul favorit de la ei și sufăr rău, trebuie neapărat să-l recumpăr.
    Să le folosești cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu abia astept sa incerc produsele pentru unghii, am asteptari mari!
      Multumesc!
      Te pup

      Delete
  4. Sa le folosesti cu drag, chiar sunt super produsele ;) pup

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts