Empties & Mini Reviews | March 2016

22:26

Nu v-am vorbit pana acum despre produsele pe care le-am terminat, dar pentru ca atunci cand am intrebat, am primit raspunsuri pozitive, m-am gandit sa selectez cateva si sa va spun cateva lucruri despre ele, daca merita sa le incercati, daca mi-au placut sau daca le-as recumpara. 

Am sa incep cu o crema de la Kueshi. Am folosit-o pe toata si mi-a placut foarte mult. E foarte hidratanta, potrivita pentru ten uscat, dar si pentru ten gras folosita ca si crema de noapte. Eu am folosita in fiecare seara, fie alaturi de uleiul din aceeasi gama, fie singura. Gasiti pe blog si un review complet, aici.


Sampunul Silver Reflex de la Kallos este de neinlocuit in rutina mea de ingrijire a parului. Este un sampon mov care ajuta parul blond (decolorat) sa isi mentina o culoare frumoasa, fara tenta galbuie. In cazul meu, pe suvitele platinate, imi ofera si o tenta de mov (daca il las mai mult e si mai puternica nuanta). L-am recumparat de foarte multe ori si datorita culorii parului meu am nevoie de el constant. Il recomand daca sunteti blonde pentru va mentine culoarea parului frumoasa si stralucitoare.


Fondurile de ten, desi daca va uitati la ele par pline, nu sunt, nu mai iese nimic din ele. Cele doua sunt L'Oreal Accord Parfait si Revlon Colorstay. Primul este un fond de ten care mie nu mi-a placut in mod deosebit. E foarte laudat in blogosfera, dar si pe youtube, dar mie nu mi se pare ca e un fond de ten potrivit pentru tenul gras. Cred ca pe ten uscat sau normal e genial. Modul in care arata acest fond de ten dupa aplicare este incredibil. dar din pacate nu rezista atat de mult cum mi-ar placea. Tenul devine lucios, nu l-am recumparat si nu cred ca o voi face. Revlon Colorstay, in schimb, este fondul meu de ten preferat, ii gasiti review complet aici;


Yes to... este un brand pe care il gaseam la un moment dat in Sephora, acum nu cred ca il mai tin, iar mie imi pare rau. Imi placeau mult produsele lor, sunt naturale si nu au substante nocive in ele. Crema cu afine e foarte buna, hidrtanta si potrivita oricarui tip de ten, as spune eu. 


Aussie 3 minute Miracle este... genial! Il ador pur si simplu si deja i-am cumparat inlocuitor. Parul este hidratat, descurcat si e atat de moale si fin... Iar eu am par destul de degradat, daca stam sa ne gandim la cate decolorari au avut loc in ultimul timp. Il recomand cu mare caldura!


Gelul de curatare de la Alverde este foarte bun. E simplu, cu ingrediente foarte bune, e vegan... Il recomand oricui are nevoie de un gel de curatare basic, sau pentru ten gras. Nu usuca tenul, il  curata foarte bine. 


Masca de par de la Swiss O Par este de asemenea foarte buna pentru parul blond. O folosesc tot pentru a indeparta tentele gabui ale parului si isi face treaba foarte bine. De asemenea lasa parul moale si stralucitor. 



 Apele micelare mi-au ajuns la suflet instant, iar cele doua de mai sus sunt foarte bune amandoua. Le-am folosit cu drag, iar pe cea de la Nivea am si recumparat-o. Indeparteaza machiajul cu ususrinta, chiar si pe cel al ochilor, totusi pentru machiajul waterproof al ochilor va recomand demachiantul de la Nivea, cel bifazic. 


Crema de la Abelie a ajuns la mine tot prin Pick N Dazzle si mi-a fost draga imediat. Am folosit-o pe post de crema de noapte. E foarte hidratanta si lasa tenul catifelat si hidratat. Mi-a placut foarte mult si mi-ar placea sa o folosesc din nou. 


Un scrub de la Yves Rocher Pure Systems, destinat tenului acneic, pe care l-am folosit zilnic o perioada. E destul de bun, mi-a curatat bine tenul, nu as spune ca particulele din el exfoliaza tenul foarte mult, motiv pentru care poate fi folosit in fiecare zi.

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts