Pick N Dazzle Gets Me Ready For Spring | March 2016

19:51


Cel putin calendaristic am putea spune ca e primavara, meteorologic... ei bine, depinde. Totusi Pick N Dazzle are grija sa-mi aduca o stare de primavara instat intr-o cutie dragalasa, asa cum m-a obisnuit. Luna aceasta sunt foarte incantata de produse si trebuie sa iti povestesc ce am primit, e imposibil sa nu iti placa si tie!



 Sa incepem in nuante de roz. Un ruj roz aprins de la Teeez, nuanta se numeste Cocktail Shock Pink, iar eu nu as putea descrie mai bine culoarea. Este un ruj potrivit pentru un machiaj fresh, el fiind cel pus in prim plan. Formula este foarte hidratanta, are o tenta usor glossy. 


Oja mi-a ajuns imediat la suflet. Este un mov-burgundy inchis (e mai inchis pe unghii decat in fotografie), deja am aplicat-o, formula e foarte faina. Culoarea e un dupe bun pentru o oja de la Ciate pe care o am, dar mi se pare ca se aplica mai bine decat aceea. I love it! Cu siguranta am sa o port de mult prea multe ori.



Cand vine vorba de eyeliner, acesta trebuie sa fie usor de aplicat, pigmentat, rezistent. Simplu, nu? Ei bine acesta de la Teeez, Mysterious Crystal Eyeliner pare sa faca exact ce imi doresc, iar culoarea imi place mult, e un albastru mai inchis cu sclipici, abia astept sa il incorporez in machiaj. 



Blush-ul crema nu mi-e necunoscut, mai am unul intr-o alta culoarea, iar pe aceasta, Sun Tan Taupe, o vad perfecta pentru un no makeup- makeup.


Nu mai am niciun scrub in colectia mea, iar acum se pare ca am unul nou de la Kueshi, miroase divin, e timpul sa il testam. Pana acum nu am fost dezamagita de produsele lor. 


Ultimul, dar nu cel din urma este parfumul Genesial Saisons, un prafum fresh de primavara. Ma dus instant cu gandul la rochii in nuante pastelate, la parcuri inflorite si buchete de flori. 

Cum vi se par produsele de luna aceasta?

Mai multe despre Pick N Dazzle gasiti aici: www.pickndazzle.com

You Might Also Like

7 comments

  1. Cu cat citesc mai multe postari de la tine legate de PND, cu atat mai mult imi doresc sa imi fac un abonament! Vreau sa incerc produsele Kueshi neaparat! Keep posting!! Hugs and kisses!!
    You dear friend, Verra <3

    ReplyDelete
  2. Hihi, eu le iubesc produsele!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Very nice presentation of products!!

    ReplyDelete
  4. Trăiam cu impresia că produsele Kueshi nu se găsesc la noi, dar le-am găsit în magazinul Cosmetica Verde. Eram în grabă atunci, dar data viitoare când ajung o să le studiez mai bine.
    Nuanța rujul e superbă și cu siguranță potrivită pentru primăvară.
    Să le folosești pe toate cu drag!

    ReplyDelete
  5. Rujul arata genial! :)


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
  6. Sa le folosesti cu drag pe toate <3

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts