WONDERSPA

22:25


Vineri seara bloggerii de beauty din Timisoara s-au adunat pentru a face cunostinta cu produsele Wonderspa, iar pentru ca eu am fost acolo trebuie sa va povestesc ce impresie mi-au lasat produsele si  care sunt cele care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Intr-o atmosfera calda, placuta, insotita de cate o cafea sau ceai, am primit cat mai mute informatii utile despre produsele luxuriante pe care le putem gasi pe wondersta, toate de la Diana Raicu, si sincer, nimeni altcineva nu ar fi putut sa ne spuna mai multe despre ce inseamna Wonderspa si despre produse. Avand de a face cu parfumerii franceze, calitatea produselor este de un nivel inalt, iar aromele si aspectul produselor te fac sa te gandesti imediat la Paris, la Franta si la rasfat.




Pentru mine unul din aspectele importante a fost faptul ca produsele sunt naturale, fara parabeni, fara substante nocive pentru pielea noastra, si doar stiti cat este de important pentru mine ca produsele de ingrijire sa nu contina astfel de ingrediente. Parfumurile preferate tin bineinteles de preferintele personale, dar pe Wonderspa ai de unde alege cand vine vorba de asta.

Atentia mea a fost captata de un anumit set de produse, si anume gama Vrai, ce destinata ingrijirii pielii, noua ne-au fost prezentate doua produsee: serul de fata si un ulei de corp.


Ambalajul era cel care mi-a atras atentia instant, fiind minimalist, iar apoi textura produsului. Serul de fata are o textura usoara, placuta si intra foarte repede in piele. Uleiul de corp mi-a placut pentru ca avea un miros destul de subtil, usor citric, o textura usoara, placuta, luxurianta.

Am auzit pentru prima data de conceptul de bain lacte, am vazut o masca pulebere care mi-ea trezit instant interesul, un scrub ca o marmelada... ei bine, multe produse interesante si va invit sa le vedeti si voi pe site. 






Sapunul cu ananas si gelul de dus le-am primit la eveniment si trebuie sa spun: sapunul de la Galeo miroase genial, ador aroma asa... e incredibila.

Ati auzit de Wonderspa pana acum? Mai multe detalii gasiti aici: www.wonderspa.ro

You Might Also Like

3 comments

  1. Your pictures are so cute!!! I wanna try all those products!!! also I have to say that I love your hair!!!!!!!!! IS AMAZING!!!

    www.goodselfie.com.mx

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts