Ziaja Sensitive Skin Enzyme Peeling | Review

22:12

Ziaja Sensitive Skin Enzyme Peeling

De ceva timt tot cautam un peeling chimic. Nu imi place exfolierea mecanica si tind sa o evit. Stiu ca unora le place, dar eu apele la ea doar atunci cand nu am de ales. Prefer sa am un peeling chimic, fie care trebuie lasat o anumita perioada pe ten, iar apoi indepartat, fie unul care poate fi folosit peste noapte, cum e cel de la Isis Pharma de care v-am vorbit acum ceva timp pe blog.

De Ziaja am mai auzit, dar nu incercasem niciodata nimic. Apoi o prietena de-a mea (Vera, go check her out here) si-a cumparat un produs, apoi inca unul, si imi tot spunea cat de mult ii plac. Normal, blogger-ul din mine simtea nevoia sa alfe si sa investigheze care e treaba cu aceste produse. Despre celelalte pe care le testez va voi vorbi curand, dar astazi imi dedic postarea acestuia, Ziaja Sensitive Skin Enzyme Peeling. 

L-am achizitionat fiind uimita de pretul extrem de mic pe care il avea, si recunosc ca nu stiam la ce sa ma astept. Nu mai auzisem nimic despre el. L-am luat acasa si am inceput sa ne cunoastem mai bine. Ne-am spus povesti vreo 15 minute (adica l-am aplicat uniform pe toata suprafata tenului exceptand zona ochilor si l-am lasat sa actioneze). Avem tenul destul de uscat si multe zone in care pielea voia parca sa se ia de la mine de pe fata. Cand l-am dat jos de pe fata am observat ca tenul meu era mai fin, iar zonele foarte uscate mult ameliorate. Il folosesc cam de 2-3 ori pe saaptamna si sunt foarte multumita. 

ziaja enzyme peeling

Textura tenului meu mi se pare imbunatatita. Pielea uscata din anumite zone nu mai e o problema si sincer mi se pare ca isi face treaba foarte bine. Partea care imi place si mai mult la Ziaja e ca nu au ingrediente nocive pentru noi, iar asta ma bucura si ma face sa am incredere in produsele lor, pentru ca sunt naturale. Au preturi atractive, dar produsele au o calitate demna de mult mai mult de atat. 

You Might Also Like

8 comments

  1. Iubesc produsele Ziaja!!♡ Mă bucur că îți place peelingul! Și eu îl folosesc de 2-3 ori pe săptămână. Produsele lor sunt un must pentru mine acum!♡
    Te pup, dragă prietenă! See you soon!

    ReplyDelete
  2. am avut doar mostre, sunt trecute pe lista de cumparaturi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^ I love it, dupa ce il termin, il voi recumpara

      Delete
  3. Pare un produs interesant...il voi cauta si eu ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. Si eu pusesem ochii pe el de ceva vreme, dar am deja vreo 3 masti de tip peeling deschise, asa ca incerc sa ma abtin sa-l cumpar inca. Dar I'll give it a go cand se termina celelalte

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place pentru ca e bun si pentru pielea mai sensibila, it's worth a try! :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts