Avon Perfectly Matte Lipstick | Review and Swatch

22:05


Ruj? Da, ruj. Desi nu sunt o persoana care poarta ruj in fiecare zi, imi place sa gasesc acele culori si texturi perfecte care sa ma faca sa imi doresc sa le aplic, care sa imi completeze perfect machiajul si bineinteles, sa imi ofere un boost de feminitate, mister, sau de ce nu, incredere in mine. Yep, a good lipstick can do that much!

Astazi aduc in prim plan noile rujuri mate de la Avon, care, surprinzator, m-au cucerit instant. Am facut cunostinta cu Adoring Love, si mi-a placut atat de mult formula incat am vrut neaparat macar inca unul... si am mai luat doua. Textura e extrem de placuta la aplicare, culorile sunt intense si atat de placute. Sunt mate, dar bineinteles nu ca si textura unui ruj lichid mat. Rezistenta lor este una chiar buna, eu am reusit sa si mananc fara ca rujul sa se ia de pe buze, dar mentionez ca am fost si destul de atenta, fiind constienta ca nu am un ruj care sa nu se clinteasca de acolo.Culorile mi se par foarte fumoase, iar cele selectate de mine mi se par potrivite in foarte multe situatii. 

Totusi trebuie sa mentionez ca pentru nuanta mai inchisa este nevoie de un creion de buze, pentru ca e destul de greu de aplicat perfect fara unul, sau cel putin pentru mine este. Nuanta de nude e perfecta, si in sfarsit pot spune eu asta despre un ruj. Au Naturelle este nuanta pe care eu o consider potrivita pentru mine, fiind un nude placut, potrivit persoanelor cu ten deschis, dar probabil si mediu. Merge perfect atat intr-un machiaj cuminte, cat si intr-un machiaj mai intens. 

De asemenea cred ca au o calitate excelenta pentru pretul lor si ca sunt o alternativa placuta unui ruj lichid, mai ales daca vi se pare ca acelea usuca mult prea tare.

Nuantele sunt: Berry Blat, Adoring Love, Au Naturelle. 



(Adoring Love, Berry Blast, Au Naturelle)

You Might Also Like

2 comments

  1. Si eu le ador iar preferatul meu este Peach Flatters! Sa le folosesti cu drag :)

    ReplyDelete
  2. Si eu am Berry Blast, Peach Flatters si MArvelous Mocha, iar Berry Blast e favoritul meu :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts