Teeez Cloud Nine Eyeliner | Review and Swatch

19:45


Ochii sunt cei pe care pun mereu accentul, si imi place sa ma joc cu umbre, culori, dar mai ales imi place sa creez un look mai special folosind eyeliner. Acum ceva timp am primit in cutiile Pick N Dazzle doua dintre nuantele din eyeliner-ul de la Teeez si am fost foarte curioasa de ce pot face cu ajutorul lor.

Am fost cucerita instant de ambalajul adorabil pe care il au, dar si de culori. Nuantele sunt si ele mai speciale, sunt usor metalice si dau un efect cu totul special machiajului. Mie imi place sa aplic o baza, un fard deschis si eventual definesc putin pliul ochiului cu o nuanta de tranzitie, iar apoi creez o linie de tus cu una dintre aceste culori. De fiecare data am primit complimente pentru machiaj purtandu-le, si adevarul este ca imi si pun in evidenta putin culoarea ochilor, eu avand ochii caprui. Cel mov ar arata superb in combinatie cu niste ochi verzi, iar cel bronz cu ochi albastri. 

Formula este cea care m-a pus initial pe ganduri. Pe ambalaj scrie ca este pe baza de apa, motiv pentru care mi-am pus intrebarea daca va rezista. Va spun ca, da, rezista. Eu l-am purtat toata ziua si nu s-a intins si nu s-adus nicaieri (eu port tot timpul un primer si va recomand sa faceti la fel, indiferent de ce produse de machiaj folositi). 

Modul de aplicare este simplu, iar pensula mi se pare foarte usor de folosit pentru a trasa linii cat mai precise. 

Un alt lucru de mentionat este ca produsele nu sunt testate pe animale si nici  nu contin substante nocive, ceea ce aduce un plus din partea mea brandului Teeez.  






Produsele Teeez se gasesc in cutiile Pick N Dazzle, mai multe detalii gasiti aici
Cum vi se pare acest produs? L-ati incercat? V-ar placea?

You Might Also Like

1 comments

  1. Ce misto sunt culorile. Eu caut unul verde inchis care sa reziste.. pana acum am gasit la MUFE, dar inca nu am facut si pasul sa il iau =s

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts