Beauty Bloggers Meeting Timisoara Editia a II-a

21:07


In 4 iunie a fost cea de-a doua editie a #beautybloggersmeetingtimisoara. Ne-am intalnim la brunch, desi mie imi era atat de somn incat voiam doar cafea, cafea si daca se poate si mai multa cafea, pentru ca pentru mine era ziua de dupa banchet, asa ca va imagineti cat de obosita eram. Cu doar cateva minute inainte de ora stabilita am ajuns si eu, acompaniata de Vera.

Totusi dupa ce am luat prima inghititura de cafea si pleoapele mele nu mai dadeau sa se inchida pur si simplu m-am putut bucura si eu de discutii alaturi de fete. Subiectele au fost numeroase, de la blogging, produse cosmetice, care cum sunt si pe unde le gasim, la fotografie, unul din subiectele mele preferate de altfel, am vorbit despre aparate, obiective si bineinteles unde realizam pozele pentru blog si care ar fi recomandarile pentru un aparat foto bun, dar care sa nu fie extrem de scump. Pentru ca am avut si un makeup artist printre noi, am primit si sfaturi legate de pensulele de machiaj, de unde sa le cumparam si de care avem nevoie pentru a realiza un machiaj cat mai bun.

Mi-a placut intalnirea si mi-ar placea sa pot participa la mai multe intalniri cu fetele, hopefully dupa licenta voi simti ca am mai mult timp. Acum va las cu fotografii de la event si eu fug pentru ca #licentanusescriesingura (dar ce bine ar fi :)))

















Multumiri 1001 COSMETICE / Benefit / Complex Apicol Veceslav Harnaj /  Elemental /  Farmasi / Farmec / Magnifique Skin / Max Factor / Melkior / Melvita / NIVEA / Ziaja

You Might Also Like

4 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts