Meeting Alexandru Abagiu | Tips from the Lancome National Makeup Artist

21:42


Pe Alex Abagiu l-am vazut de nenumarate ori in online, dar nu mi-am imaginat ca voi avea ocazia sa il si intalnesc. National Makeup Artist Lancome, un om cu o energie fantastica si cu o prezenta calda, placuta care m-a facut sa ma simt foarte bine pe scaunul de machiaj, iar eu sunt genul acela de persoana careia nu ii place sa ii faca cineva machiajul. In momentul in care am primit invitatia in Douglas pentru o sedinta de machiaj cu Alex am fost incantata pentru  ca eram foarte curioasa de modul in care el aplica proodusele si care sunt sfaturile lui.

Ce am observat eu la el in timpul in care le machia pe Rox si pe Laura e ca ii place sa mentina acel look fresh al pielii, sa nu incarce cu produse care nu au ce cauta acolo si sa mentina o textura cat mai naturala a pielii, punand in evidenta trasaturile. Am asteptat cu nerabdare randul meu sa iau locul pe scaunul din fata oglinzii, ascultand in acelasi timp ce sfaturi le dadea Alex fetelor.






Ce recomadari ai pentru o rezistenta indelugata a machiajului pe tenul gras?

Prima intrebare pe care i-am adesat-o, iar raspunsul a fost simplu: sa evit toate bazele de machiaj care promit multe si sa nu incarc tenul. Ceea ce Alex a facut pentru mine a fost sa amestece serul Genifique cu o pudra libera pentru a obtine o baza usor siliconata care sa unifoormizeze textura pielii. Nu am ma vazut pana acum o asemenea abordare si adevarul e ca baza creata de Alex a creat un aspect fin al pielii si o aderenta buna pentru fondul de ten aplicat ulterior. 


Fondul de ten aplicat a fost Teint Idole 24h si arata genial pe piele, mi-a placut mult cum se aseaza, iar aplicarea a fost facuta cu ajutorul unui burete umezit, aplicare pe care m-a sfatuit si Alex sa o folosesc, dar eu fac asta deja pentru ca mi se pare ca obtin astfel cel mai natural efect. 

Un lucru interesant pe care il facea Alex era combinarea a diverse produse cu Energie de Vie. Energie de Vie este o crema hidratanta lichida care se absoarbe foarte repede in piele. Este o foarte buna baza de machiaj, dar este de asemenea si un produs versatil; poate fi folosit pentru a intensifica pigmentul fardurilor, pentru a le da o textura lichida, iar dupa uscare nu se vor clinti nicaieri. 


Pentru ochi, Alex a ales sa imi faca machiajul pe care tocmai il realizase la Paris pentru prezentarea Soniei Rykiel. Un machiaj mai intens, usor grunge as spune eu , cu accente albastre. O linie de dermatograf negru, tuse de albastru si gri, sclipiri. Paleta folosita a fost chiar cea realizata in colaborare cu Sonia Rykiel, este o paleta superba, cu tonuri de albastru, gri, negru, si recunosc ca eu nu folosesc des aceste nuante, inse rezultatul machiajului mi-a placut si se potrivea atunci cu parul 
meu dezordonat. 

Un alt lucru care m-a impresionat a fost modul in care mi-a conturat sprancenele. A folosit initai un creion, iar apoi un fard pe care l-a amestecat cu Energie de Vie si a creat pentru mine sprancenele perfecte. Sincer pareau ca sunt asa de dese natural, iar eu nu am reusit niciodata sa le contuez asa cum a facut-o el. 











La sfarsitul sedintei de machiaj am primit din partea Douglas 3 produse Lancome: Mascara Grandiose Extreme, Grandiose Liner si noul L'Absolu Rouge de care sunt foarte entuziasmata. 



In curand am sa va prezint mai in detaliu prdusele si abia astept sa le folosesc mai mult. 

You Might Also Like

1 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts