Avene Couvrance Cream Foundation

21:00

Avene Couvrance

Despre Avene Couvrance in varianta lichida v-am vorbit, iar acela este fondul de ten bun pentru un look natural, pentru machiaj aproape indetectabil.Acum ceva timp am achizitionat si varianta crema a acestui fond de ten si bineinteles ca am cateva cuvinte de spus si cateva sfaturi in utilizarea lui. 

In primul rand este un fond de ten care promite rezistenta la apa, rezistenta la transfer si o acoperire mare care ar putea acoperi pana si Vitiligo; iar pentru ca vorbim de Avene, acesta este proiectat special pentru tenul sensibil, iar cel despre care va voi vorbi este pentru ten mixt si gras, este disponibil si in variant pentru ten uscat. Nuantele disponibile in farmacii sunt de la 2 la 4, eu in mod normal as fi avut nevoie de nuanta 1, pe care o am si in versiunea lichida. Nuanta este usor inchisa pentru mine, dar este usor de adaptat la nuanta pielii mele cu ajutorul unui corector, sau daca sunt cumva bronzata.. (that never happens).

Tind sa folosesc acest fond de ten cand vreau sa realizez un machiaj minimal si natural, dar am nevoie de acoperire.


Avene Couvrance

Textura

Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc ce vreau sa spun despre acest fond de ten, iar asta nu mi se intampla des. Textura acestui fond de ten este foarte interesanta si imi aduce aminte de textura lui Catrice Camouflage, dar cel in varianta in cutiuta, iar aici ma refer la o textura parca usor cerata, cu o acoperire foarte buna. Totusi textura si formula acetui produs mi-au adus si cateva dificultati de aplicare in prima instanta asa ca urmeaza sa va spun si care sunt metodele optime de aplicare. 

Metoda de aplicare


Sincera sa fiu e foarte greu sa ma pronunt care ar fi meoda ideala, dar eu am sesizat urmatoarele:
  • Aplicarea cu degetele este cea care ofera o acoperire mai light, indicat este sa fie aplicat in cantitate mica, pe portiuni, miscari circulare, rapide, cu o pensula de buffing. Important: nu incerca sa mai estompezi dupa terminarea aplicarii... fondul de ten se fixeaza in piele si nu ma poate fi miscat fara a-i strica aspectul. 
  • Aplicarea cu degetele ofera o acoperire mai mare, dar din nou trebuie sa lucrati pe portiuni mici
  • In cazul aplicarii cu buretele, daca vreti sa il umeziti, incercati sa il lasati mai mult spre usacat, fondul de ten nu se intelege extrem de bine cu buretele ud
  • Aplicarea este mai greoaie in cazul degetelor din punctul meu de vedere
  • Sfatul meu ar fi sa il aplicati in strat cat mai subtire si sa aveti grija la pudra pe care o aplicati deasupra

Acoperirea

As spune ca acest fond de ten are o acoperire buna, medie spre mare. Mie imi acopera posibila roseata de pe fata si uniformizeaza nuanta tenului.


Rezistenta


Eu folosesc acest fond de ten in special cand vreau sa optez pentru un look natural si fresh, eu tind sa nu aplic pudra decat in zonele in care am aplicat un corector; mi se pare ca pudra nu se aplica unoform pe acest fond de ten, nu stiu inca de ce nu reusesc de fiecare data sa obtin un efect perfect (poate e pudra de vina, poate pensula... ). Partea buna este ca fondul de ten rezista chiar si fara foarte multa pudra deasupra, arata natural pe parcursul zilei. Eu uneori il mai combin si cu fondul de ten lichid de la Avene. 


Avene Couvrance

Avene Couvrance

Ati incercat acest fond de ten? Dar alte fonduri de ten de la brand-uri specializate pe dermatocsmetice?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts