TOP 5 NUDE LIP PRODUCTS

21:21



Cand vine vorba despre produse de buze, nuantele de nude sunt preferatele mele; fie ca vorbim de nude mai spre roz, de nude nej, de nude gloss sau nude mat, eu prefer nuantele de nude oricand, iar astazi vreau sa va spun care sunt cele 5 produse esentiale pentru mine. 



Melkior Classic Lipstick in nuanta NUDE


O formula lejera, mata, opaca si confortabila; e probabil descrierea perfecta a unui ruj, din punctul meu de vedere, iar aceasta nuanta e perfecta pentru a completa orice gen de machiaj, de la unul intens pana la unul foarte simplu. Este o nuanta ce duce usor inspre un nude piersica, avand si un usor subton roz. 



NYX Soft Matte Lipcream in LONDON


Cred ca stiti deja ca imi plac rujurile acestea pentru ca sunt atat de confortabile si au o selectie foarte mare de culori. London este e nnuanta de bej nude, foarte potrivita daca aveti tenul deschis la culoare, si foarte usor de combinat cu machiaje realizate in culori calde. 

NYX Butter Gloss in TIRAMISU


Glossul meu preferat este acesta. Punct. Si subliniez, haha. Este cea mai faina nuanta de roz nude, cea mai faina formula de gloss pe care o stiu, confortabila, pigmentata, fara a fi lipicioasa, pur si simplu iubesc acest gloss si vi-l recomand, atat ca formula, dar si ca si culoare. 

PUPA True Lips in 02


Aceasta este nuanta perfecta de nude pentru mine. Nici nu stiti cat am cautat o nuanta ca asta si nu reuseam sa o gasesc. Pentru mine, nude-ul perfect este cu subton roz, si nu neaparat bej, pentru ca se potriveste mai bine cu subtonul pielii mele. Formula creionului poate fi usor utlizata pe toata suprafata buzelor, ca ruj, este mat, rezista bine, e confortabil si nuanta este absolut perfecta! Acesta este produsul meu preferat si nu cred ca poate fi egalat de un altul. 



Averde Lip Liner in PRETTY MAUVE


Ei bine, da, din nou un creion. E o nuanta de roz-mauve foarte frumoasa, cea mai inchisa dintre toate, si da, pentru mine aceasta este o nuante pe care o consider un fel de nude, pentru ca se potriveste atat de bine la orice. E usor mai inchis decat buzele mele, dar e superb si mereu primesc complimente cand il port. 



Aceasta este selectia mea de produse de buze nude pe care le ador si pe care le consider indispensabile. Care sunt produsele voastre preferate?


You Might Also Like

3 comments

  1. Butter Gloss-ul si Soft Matte-ul de la NYX arata genial si trebuie sa recunosc, si rujul de Melkior imi cam face cu ochiul :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh well, I would say you need them in your life :)))

      Delete
  2. Si mie imi plac mai mult nuantele de nude cu subton roz! :D
    Dar uite ca mi-ai amintit ca as avea nevoie de nuante roz...nude-roz si rozalii, de zi cu zi! :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts