Bioderma Sensibio H20 - Micellar Water

21:59


Apele micelare au devenit foarte utilizate si printre preferatele multor femei pentru a indeprata machiajul. Primul produs de acest fel de care am auzit este Bioderma Sensibio H2O, iar conceptul era atat de interesant, impingand de pe masa clasicul lapte demachiant, care sincer nu imi placuse niciodata. Apa micelara mi-a atras atentia inca de la inceput, insa nu Bioderma a fost prima, iar astazi, dupa ce am incercat-o, pot sa va spun de pe acum ca am inteles de ce a devenit un produs favorit, un produs de "beauty cult" in intreaga lume. 


Pentru mine, apa micelara are un scop bine definit, cel de a indeparta, cu usurinta, marea majoritate a machiajului inainte de curatarea propriu zisa. Eu nu sunt de acord cu ideea sa imi curat tenul cu apa micelara si sa nu folosesc apoi un gel de curatare, chiar daca acestea spun ca nu necesita clatire, sunt foarte rare serile in care imi spun ca e indeajunsa curatarea oferita de apa micelara. 

Dintre toate apele micelare incercate pana acum, Boderma este cea care indeprateaza machiajul cel mai bine; indeparteaza cu succes tot machiajul fetei, dar spre surprinderea mea aceasta indeparteaza foarte bine si machiajul ochilor. Nu cred ca reuseste sa indeparteze si machiajul rezistent la apa, dar machiajul obisnuit, totusi rezistent, il sterge cu usurinta lasand pielea cu o senzatie curata, fara reziduuri. Am incercat ape micelare de la diverse brand-uri, si desi sunt si altele care imi plac, aceasta lasa o cu totul alta senzatie pe fata si mi se pare ca folosesc mai putin produs. Mascara este perfect indepartata cu ajutorul acestei ape micelare, la fel si tusul rezistent, dar si fondul de ten. In plus este pregatita pentru persoanele cu ten sensibil



Dintre apele micelare incercate, Bioderma a trecut pe locul intai si nu cred ca va mai reusi una sa o clinteasca de acolo; desi este ceva mai scumpa decat alte ape micelare, consider ca Bioderma reuseste sa justifice de ce este preferata atat de multor persoane. In top-ul meu aceasta ese urmata de apele micelare de la Nivea si Garnier. 

Ati incercat pana acum apa micelara de la Bioderma?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts