THE BEAUTY OF GIVING

21:20

Perioada frumoasă  și plină de luminițe sclipitoare se apropie, și pe lângă toată bucuria orașului luminat, a decorațiunilor frumos colorate și a cântecelor ce ne aduc mai aproape și ne fac să zâmbim, mai apare ceva. Apare acel gând de cât suntem de norocoși pentru tot ce avem, pentru familia care ne așteaptă să ne întoarcem acasă, pentru zâmbetul pe care îl vedem pe chipul tuturor, pentru cadourile ce ne așteapta frumos ambalate cu fundițe, cuminți, sub bradul din sufragerie. 

Una din bucuriile pe care le avem este cea de a dărui. Bucuria de a face cadouri, de a oferi celor dargi un zambet prin simplul fapt că ne-am gândit sa le daruim ceva din suflet. De ce vă amintesc de toate astea acum? Pentru ca sarbatorile se apropie și la fel si dorința de a darui cele mai frumoase cadouri celor dragi. 

Ceea ce vreau eu să fac astăzi, este sa vă ofer o sugestie de cadou, care nu doar va bucura pe cineva drag, dar va oferi zambete multor copii. 


Douglas România lansează campania anuală de strângere de fonduri „Beauty of Giving” începând cu 25 noiembrie 2016, iar anul acesta banii stransi vor ajunge la Fundația HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile vor fi direcționate către amenajarea primului centru socio-medical de îngrijire paliativă destinat copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiilor acestora, de la Adunații Copăceni. Astfel,  pentru fiecare produs de machiaj Douglas Bubble Palette achiziționat din rețeaua de magazine și online, în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 2016, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE.


 Beauty of Giving este o  campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă pediatrică ”, Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România. 

 Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.  Conform estimărilor HOSPICE Casa Speranței, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă în țara noastră, însă doar 8% dintre aceștia o și primesc. În cazul copiilor, se estimează că doar 10% din cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă  primesc servicii de îngrijire paliativă.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Deci, dacă sunteți in căutarea unui cadou care să fie mai mult decat o paletă oferită unei femei speciale din viata voastră,  Douglas Bubble Palette este ceva mai mult de atat. Pe lângă faptul că este o paletă completă, cu 50 de farduri de pleoape, 25 de rujuri, 7 pudre,  o mascara neagră, un creion negru pentru ochi, un eyeliner negru și un creion de buze, aceasta este și cea cu ajutorul căreia puteți susține campania inițiată de Douglas anul acesta. 

Paleta o puteți găsi atât în magazinele fizice Douglas din țară, sau în magazinul lor online, aici


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts