New In My Stash | October Haul

21:10


De fiecare daca cand cumpar ceva nou, in materie de beauty vreau instant sa scriu despre ele, sa le analizez si sa ma joc cu ele cat se poate de mult inca de cand am plecat cu ele din magazin. Saptamana trecuta am decis ca vreau sa investesc putin in skincare si sa iau niste produse pe care imi doream sa le cumpar de foarte mult timp. De asemenea am si primit din partea Douglas (Thank You!) cateva produse de care sunt foarte incantata si voiam sa va povestesc si voua cum sunt dupa ce le-am testat putin. 

Incep prin a va povesti despre produsele de skincare pe care le-am achizitionat, si anume setul Global Anti-Aging de la Estee Lauder. Setul contine serul Advanced Night Repair in full size, o crema de ochi si o crema de noapte, setul complet pentru ingrijirea pielii pe timp de seara. 


Advanced Night Repair este un produs care se afla pe lista mea de dorinte de extrem de mult timp. E acel produs despre care se vorbeste mereu ca fiind o minune pentru ten, iar eu am incercat acum ceva timp cateva mostre si imi placuse foarte mult. Acum sunt foarte fericita ca il am in full size, are abilitatea de a hidrata foarte bine tenul si sunt foarte curioasa de efectele pe  termen lung. Cert e ca pielea mea se simte foarte bine de cand il folosesc, mai ales in combinatie cu celelalte doua produse. 


Crema de ochi, Advanced Night Repair Eye e foarte hidratanta, cu o textura asemanatoare unui gel, intra foarte repede in piele, si, in mod surprinzator, de cand o folosesc nu m-am mai trezit cu ochii usor umflati ca in alte zile. 


Revitalizing Supreme... este o crema cu o textura fantastica, aproape ca a unui balsam, un miros fantastic. Intra repede in piele si hidrateaza foarte bine. Dimineata pielea este fina si hidratata si imi place foarte mult senzatia, textura. Rezultatele pe care le au atunci cand vine vorba de riduri nu le stiu inca, dar va voi povesti curand, duupa ce le folosesc mai mult timp.




Tot saptamana trecuta am participat la un eveniment in Douglas despre care v-am scris in postarea anterioara. Evenimentul a fost prea fain, iar noi am primit cadou din partea Douglas trei produse Lancome, Grandiose Extreme Mascara, Grandiose Liner si noul L'Absolu Rouge.





Tus albastru, mat, pigmentat, foarte usor de aplicat, iar eu foarte doritoare sa il port. Culoarea e vibranta, texura e faina, iar pensula e foarte interesanta si ajuta in aplicare. Nu stiu inca multe de rezistenta pentru ca nu am apucat sa il port o zi intreaga pentru a spune ca l-am testat cum trebuie. 


Lacome Grandiose Extreme mi-a urcat repede la inima, iar ce m-a impresionat la el este formula. Nu se intinde, nu se faramiteaza, genele se mentin lungi si curbate, iar daca stiu cum sa il aplic am gene lungi si voluminoase intreaga zi. I love it!


L'Absolu Rouge in nuanta Indecise, si trebuie sa recunosc ca imi place numele rujului, mereu sunt indecisa daca sa port sau nu rosu. Formula acestuia este "sheer" si hidratanta, arata usor glossy pe buze, e foarte confortabil si are opacitatea necesara pentru a fi un rosu sofisticat, dar foarte purtabil. Mi-ar placea si alte culori, trebuie sa recunosc. 

Acestea sunt ultimele produse adaugate in colectia mea. Cum vi se par? Pentru care din ele ati dori un review complet?

You Might Also Like

6 comments

  1. Estee Lauder <3
    Crema de ochi am avut-o si eu si mi-a placut enorm. :D Mai am o miniatura care asteapta la rand :D
    Serumul nu l-am avut decat in miniaturi de 7 ml, dar ma gandesc serios sa-l iau si in format mare curand. Sunt curioasa cat tine o sticluta de 30 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred ca o sa tina o perioada lunga, cantitatea folosita e foarte mica. Imi place si mie crema de ochi, sunt foarte faine produsele lor!

      Delete
  2. Cât de nice sunt produsele pe care le-ai ales. Eu planific să trec de pe budget friendly buy it all, pe latura mai scumpă a produselor de îngrijire, dar pe principiul 2-3, dar bune :) Mă voi inspira de pe blogul tău înainte să merg la shopping, se pare că suntem pe aceeași lungime de undă ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincera sa fiu eu nu prea folosesc produse de skincare foarte ieftine, eventual u brand ceva mai prietenos, dar care imi place e Herbagen. Cred ca e mai important sa ai cateva produse foarte bune decat multe care nu sunt la nivelul la care te astepti. Ma bucur ca te ajuta articolele mele ^_^
      Kisses

      Delete
  3. Replies
    1. Daaaa... am eu ceva pentru culoarea asta, mai ales cand e vorba de tus :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts