Ce produse am incercat de la Bottega Verde?

21:06


Tenul meu m-a invatat de-a lungul anilor ca pe timp de noapte am nevoie de o crema mai hidratanta, mai emolienta si mult mai puternica decat am nevoie pe timp de zi. Am ten gras, dar daca nu folosesc crema de noapte potrivita mi se pare ca nimic nu ii prieste si orice as face pur si simplu arata lipsita de viata, uscata si cu o textura nu tocmai placuta. De curand am incercat doua creme de noapte de la Bottega Verde, creme pe care eu le-am ales pentru a le folosi alternativ si astazi am sa va vorbesc putin despre ele si cum mi se par acum, dupa ce le-am incercat.


1. Crema de fata cu Acid Glicolic

Cautam o crema de noapte care sa contina acid glicolic, si, desi am mai folosit una acum ceva timp nu am mai recumparat-o pentru ca voiam sa incerc altceva. Crema aceasta de la Bottega Verde mi-a atras instant atentia si am vrut sa o folosesc alternativ cu o alta crema de noapte (nu imi place nici sa exfoliez prea mult, iar tenul meu uneori cere o hidratare mai intensa). Mi-a placut crema datorita exfolierii usoare pe care o ofera tenului, iar tenul e luminos si fin a doua zi dimineata. Nu pot spune ca imi inlocuieste masc exfolianta saptamanala si nici nu cred ca acesta este scopul ei, dar imi ofera un nivel de exfoliere necesar pentru a avea o piele fina si luminoasa a doua zi, pentru a nu avea zone cu piele care se descuameaza. Imi place mult si o folosesc de cateva ori pe saptamana, alternand-o cu urmatoarea crema. 

2. Retinolo BV Plus


Recunosc, imi doream o crema de noapte care sa imi ofere multa hidratare si sa ma trezesc dimineata cu o piele "fericita", elastica, iar semnele oboselii sa nu fie atat de evidente pe fata mea. Aceasta crema m-a uimit de la prima aplicare. Este o crema cu o consistenta foarte placuta, e foarte hidratanta si simt ca functioneaza excelent alaturi de serul pe care il folosesc in mod normal, dar este minunata si fara acesta. De asemenea, intr-o seara mama mi-a spus ca are nevoie de o crema ceva mai hidratanta pentru ca simte ca tenul ei este mult prea uscat. I-am dat sa incerce crema mea de la Bottega Verde, iar a doua zi deja imi spunea ca i-a placut atat de mult cum se simtea pielea ei dupa utilizare incat vrea si ea una. A devenit una din cremele spre care intind mai mereu mana si o iau cu mine in bagaj de fiecare data. (Oh, si e la reducere acum!)



Pentru mine si pentru felul in care am observat ca se comporta tenul meu acesta are nevoie de ceva mult, mult mai hidratant pe timp de noapte, Desi am ten gras, acesta are nevoie de hidratare, iar pe timp de zi folosesc mereu ceva mult mai lejer si compensez cu serum si crema pe timp de noapte. Din cele doua despre care v-am vorbit putin astazi, Retinolo BV Plus este cea care imi ofera exact ceea ce cautam de la o crema de noapte, Textura pielii mele cand ma trezesc este fina, hidratata si are un aspect odihnit si sanatos, fie ca am dormit 6 ore , 4 sau poate 2 (se intampla... ). Din punctul meu de vedere aceasta este recomandarea mea, mai ales daca va doriti produse naturale in rutina de ingrijire.

Si aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul ANDREEASERBAN  inainte sa finalizati comanda. Grăbiti-va, pentru ca doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

Ati incercat produse de la BottegaVerde? Care sunt preferatele voastre sau ce v-ar placea sa  incercati?

You Might Also Like

3 comments

  1. Interesante produsele!
    Nu am incercat creme de fata de la Bottega Verde pana acum. Insa sunt in cautarea unui produs pentru pungi...nu stiu ce se intampla (poate varsta), dar vad in pozele mele ca se vad ciudat pungile de sub ochi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, crema de ochi pe care o folosesc acum e de la Herbagen si e cu extract de melc. Mie imi place mult, dar eu nu am pungi, la mine sunt mai adancite putin cearcanele si se umfla pleoapa uneori... Nu stiu ce ar fi potrivit pentru pungi, poate ceva cu aplicator metalic...

      Delete
    2. Da, ma gandeam la ceva gen cu roller...am sa ma uit, sa caut, sa vad ce gasesc.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts