ENERGIE DE VIE by LANCOME

21:19


Spre inceputul anului vorbeam despre produsele care intr-adevar m-au impresionat in anul precedent, iar atunci gama Energie de Vie, desi intrata proaspat in viata mea era cea care imi schimbase cu totul perceptia despre produse care ofera hidratare. Am tot vrut sa povestesc despre ele, dar abia acum am reusit sa imi adun gandurile si sa vi le asez frumos aici. 

Crema lichida Lancome Energie de Vie am vazut-o prima data in Douglas la un eveniment in care Alex Abagiu ne-a oferit cate o sedinta de machiaj si tot felul de sfaturi (daca nu atii vazut acea postare, o gasiti aici), si tot atunci, pe masa lui de machiaj statea si o sticluta de Energie de Vie de care ne tot spunea ca  e geniala, ca e versatila, si ma uitam uimita cum o folosea in tot felul de combinatii. Atunci s-a aprins un beculet si stiam ca nu o sa rezist mult pana cand o sa imi doresc sa am respectivul produs in rutina mea de ingrijire.

In perioada Craciunului am luat de pe Douglas online un set care continea aceasa crema lichida in full size, masca lor de noapte in format de 15 ml, o lotiune hidratanta si un mini Genifique, iar acum, cateva luni mai tarziu, mi-am achizitionat si masca full size.



Lancome Energie de Vie Sleeping Mask


Pentru mine, masca a fost cea care a declansat totul. Pana sa o folosesc consideram ca Glamglow Thirstymud (cea albastra) este o masca hidratanta foarte buna si ca imi ofera tot ce imi doresc si o mai mentionasem in favorite, o foloseam tot pe timp de noapte; acum imi dau seama ca nu face mai mult decat o alta crema hidratanta pe care o am, dar este extrem de scumpa (approx. 270 lei, 50 ml; iar pentru Lancome e in jur de 300 de lei pentru 75 ml-- dar o mai puteti gasi si la reduceri). Cand am incercat-o pe cea de la Lancome am observat ca tenul meu este mult mai hidratat, am folosit-o si sub ochi si pana si zona aceea arata mai putin obosita decat de obicei. Pur si simmplu nu e nimic care sa o egaleze pentru mine. Am tenul deshidratat, iar asta se simte si se amplifica pe masura ce devin mai obosita, iar pentru mine, masca de noapte este cea care imi aduce un boost.



Lancome Energie de Vie The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care


O textura similara cu a unui serum, dar cumva nu se incadreaza in categoria asta. Nu mai e nevoie de nimic altceva dupa, intra foarte repede in piele, iar efectul de hidratare este rapid... foarte rapid. Cred ca din toate produsele incercate in ultimul an acestea sunt cele care ofera efecte vizibile instantaneu si nu trebuie sa stau sa astept sa vad daca intr-adevar functioneaza. Eu il folosesc in zilele in care tenul meu este mai deshidratat si imi place mult de tot. Il mai folosesc si noaptea uneori, atunci cand simt ca nu am nevoie de extrem de multa hidratare, il folosesc in unele zile sub machiaj, si tenul e hidratat si fondul de ten nu se mai absoarbe urat. Pur si simplu imi place si mi se pare ca e potrivit atat pentrupersoane cu ten mai uscat cat si pentru persoane care au tenul mixt sau gras, datorita texturii atat de usoare care se absoarbe imediat. Sincera sa fiu, cred ca as fi in stare sa imi cumpar toata gama, imi lipseste doar lotiunea hidratanta in full size, o am mini si e foarte faina si aceea, e cu totul diferite de orice al tonic hidratant incercat pana acum.




Cred ca momentul in care iti dai seama ca iti place un produs este atunci cand iei decizia de a-l recumpara, iar eu am facut asta deja cu masca, si cred ca este produsul care imi place cel mai mult din intreaga gama. E o  experienta luxurianta, toata utilizarea lor, mirosul atat de placut si sa nu mai vorbesc de ambalaje. Produsele le puteti gasi in magazinele fizice Sephora, Douglas si Marionnaud, dar si pe Douglas online sau Marionnaud Online, de unde le-am achizitionat si eu.

Stiu, totusi, ca produsele nu sunt tocmai accesibile, motiv pentru care cred ca ar fi bine daca gasiti cumva un set de produse mini din aceasta gama, sa il achizitionati intai pe acela pentru a incerca produsele si a vedea daca va plac.

Ati incercat aceste produse? Care este produsul vostru de skincare preferat?

You Might Also Like

4 comments

  1. I need that mask in my life :)) Daca as gasi-o undeva mini as lua-o instant. Inca nu sunt convinsa sa iau full size-ul - poate si pentru ca mai am cateva masti hidratante care isi asteapta randul - dar daca mai vorbesti mult de ea, cred ca ma convingi de tot :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place mult, o am si mare si mai am una mini nedesfacuta. I-am dat si mamei din ea, i-a placut si ei :))

      Delete
  2. Suna bine, dar ma sperie alcoolul din lista de ingrediente...

    ReplyDelete
    Replies
    1. De obicei il evit si eu, dar nu am avut probleme cu produsul asta, mi se pare ca functioneaza foarte bine si hidrateaza foarte ok pielea mea :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts