Beauty Bloggers Meeting Tm 3 | O altfel de intalnire

22:17


Sambata, 20 mai, am participat la cea de-a treia editie a #BeautyBloggersMeetingTm, care a fost foarte diferita fata de intalnirile anterioare. De data aceasta, nu doar ca ne-am revazut noi, bloggeri, intre noi, dar am avut si niste invitati care ne-au adus un plus de informatii si de ce sa nu spunem drept, am avut si un discurs educativ printre toate astea, cu tematica de skincare. 

Ne-am adunat in ceainaria Carturesti, din centru, la ora 11. Evenimentul a inceput prin prezentarea produselor Andalou, de catre un reprezentant Secom, despre care am auzit foarte multe lucruri, dar nu le-am incercat niciodata, pentru ca nu imi erau foarte accesibile (mai exact la un moment dat se gaseau doar pe iHerb, iar eu nu sunt o fana a comenzilor date in afara tarii). Produsele sunau tare bine din descrieri, iar eu am ajuns acasa cu un set simpatic cu produsele din gama cu trandafir, fiind si cele care mi-au atras atentia la eveniment. 

Discutiile au mers apoi in directia skincare si responsabilitatea noastra ca bloggeri, iar cea care a ne-a introdus in subiect a fost Corina (Pasagera). Nu stiu cum sa va spun cat ma bucur ca fost si ea prezenta la eveniment si ca am avut ocazia sa o ascult, si probabil ca as fi putut sa o ascult toata ziua. Din spusele ei mi-am dat seama ca eu lasasem deoparte un lucru esential ingrijirii pielii, si anume, protectia solara. Mi-am dat seama ca am neglijat-o nespus in ultimul timp, iar daca voi faceti la fel, cred ca ar trebui sa ne mobilizam sa o folosim zilnic pentru a ne proteja tenul. Cel mai important lucru in inrijirea pielii si in prevenirea imbatraniiri pielii este protectia solara, si cum spunea si Corina "nu vei putea avea niciodata tenul pe care ti-l doresti daca nu folosesti protectie solara".  Tot ceea ce ne-a spus Corina a declansat o rotita care acum se invarte si ma face sa vreau sa va vorbesc mai mult despre cum trebuie sa ne ingrijim pielea in mod corect, si de asemenea ce sa fac eu pentru a-mi ingriji corect pielea. 

Cartea pe care am primit-o la eveniment, The Best Skin of Your Life Starts Here de Paula Begoun este probabil cea care ma bucura enorm ca a ajuns la mine in cadrul evenimentului, si abia astept sa pot sa o studiez in detaliu. Vreau sa stiu cum sa am grija de pielea mea si de asemenea vreau sa stiu care sunt informatiile esentiale pe care trebuie sa vi le transmit voua pentru ca vizita voastra la mine pe blog sa va fie mai utila.



Anda ne-a adus multa culoare prin pigmentii Cupio pe care i-a adus. Eu v-am tot vorbit de ei, iar cei vazuti la event au fost minunati, au lansat culori noi, si practic puteti gasi cam orice culoare si textura va doriti. Eu ii iubesc deja, si in articolele mele precedente puteti afla mult mai multe despre ei. 

Teodora a fost cea care a incehiat sirul de prezentari prin accentuarea unor lucruri importante despre responsabilitatea noastra in online, despre continut de calitate si niste usoare completari tehnice. Pe Teodora o gasiti pe mateoc.ro sau implicata cu trup si suflet in tot ce tine de BloggingTm2.1

Sincera sa fiu m-am simtit super bine la eveniment si am ramas cu niste lucruri importante intiparite in minte, nu doar despre skincare, dar si despre blogging, despre online, despre continut de calitate si sunt mai mult decat incantata ca am putut sa merg.











De asemenea trebuie sa le multumesc si Rominei si Luciei, pentru organizarea excelenta, dar si sponsorilor:

7th Heaven B.U. Bottega Verde Catrice Charme Complex Apicol Veceslav Harnaj Cosmetic Plant C-THRUCupio Dove Elmiplant Essence Estee Lauder Farmec Flormar Green Sugar Magnifique Skin MarionnaudMelkior NYX Paula's Choice Phyto Revlon Secom STR8 Triodeluxe Cosmetics Wash&Go 

Iar pe celelalte fete le puteti gasi dupa cum urmeaza: RominaSimona, LuciaAndreeaAnita


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts