PADEL | Ce este si unde jucam in Timisoara?

21:23



Sambata trecuta, in 6 mai, am facut cunostinta cu un sport nou. De ceva timp incerc sa imi schimb stilul de viata si sa fiu ceva mai activa, #viatalabirou nu ajuta deloc, ba chiar ma face sa fiu foarte sedentara, uneori obosita si lipsita de energie (pentru ca din cand in cand ma mai deplasez si la facultate), asa ca incerc sa includ tot felul activitati sportive care sa ma scoata din rutina si sa ma faca sa fiu mai energica si mai sanatoasa. Cand am primit invitatia Dianei de a juca padel la Padel Center in Timisoara, am zis instant da, eram curioasa si stiam ca poate fi o oportunitate de a gasi ceva nou, fain, activ si distractiv.  

Recunosc, pentru mine sporturile cu mingi, sporturile cu palete, sau sporturile care contin ambele aspecte mentionate anterior sunt mult mai dificil de invatat; inca de cand am incercat primele dati sa joc unul din sporturile de genul asta, pur si simplu nu reuseam sa ma corelez la fel de repede ca  si ceilalti, dar asta nu inseamna ca nu pot sa invat, trebuie doar sa exersez mai mult, si e destul de distractiv tot procesul... dar si alerg ceva timp dupa minge. 

Sambata dimineata am plecat spre Padel Center, e in Dumbravita pe strada Praga nr 6. E o locatie destul de apropiata de oras, chiar apropiata de Decathlon. Ne-am adunat mai multi bloggeri, si m-am bucurat sa vad ca in mare parte ne cunosteam deja, fie de la alte evenimente comune, social media, sau pur si simplu de pe blogurile noastre; m-am bucurat sa o revad pe Anca, pentru ca nu o mai vazusem de ceva timp asa ca am stat putin cu ea la cafea. Sesiunea de padel a inceput cu o incalzire, iar apoi s-a organizat un mini campionat pe echipe, echipe de cate 2 persoane, iar pentru un joc e nevoie de doua astfel de echipe. Sportul asta e foarte simpatic, e mai antrenant decat credeam si e o activitate de grup foarte placuta. Eu inca nu stiu sa joc cum trebuie, am incercat cat am putut sambata, dar mai am nevoie de cateva sesiuni de joc pentru a ma prinde de toate miscarile pe care trebuie sa le fac. 

Padelul seamana foarte mult cu jocul de tenis, dar paletele sunt diferite, acestea nu au corzi si sunt mult mai usoare si ceva mai mici.  La prima vedere pare mult mai usor de invatat decat tenisul, deci cred ca am sanse, haha. 

Baza sportiva e super faina si dispune de terenuri de padel, de tenis, dar si de fotbal. Acum ca tot am vorbit de padel, probabil ca va intrebati si care sunt costurile? Ei bine costa 40 de lei pe ora, pentru padel, iar pentru a putea juca padel este nevoie de 4 oameni (de unde si un plus de distractie si voie buna). 












Alaturi de noi au fost si cei de la  Maxair si Balloony care au oferit un zbor gratuit deasupra orasului, cu avionul, Diana a organizat o extragere, iar  Anca (The Casual Cat) a fost castigatoarea. 

Sunt curioasa care este sportul vostru preferat? Ati incercat padel? Va tenteaza sa jucati?



You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts