Bottega Verde Makeup | Blush and Lipbalm

14:03


De ceva timp incoace am o mai mare atractie in a incerca produse de machiaj pentru ten decat orice altceva. Caut mereu ca tenul sa arate cat mai bine, sa arate sanatos sa fie acoperite micile imperfectiuni si sa am putina culoare si luminozitate. Pentru mine,  blush-ul este cel care imi completeaza machiajul de fiecare data, indiferent ce nuanta aleg.

De la Bottega Verde am incercat pana acum produse de ingrijire a tenului, si mi-au placut chiar mult, am si scris despre ele, si i-au placut si mamei care a vrut si ea sa le incerce neaparat. Dar, inca de atunci am fost atrasa de produsele de machiaj de pe site, iar de cateva saptamani ma si joc cu unele dintre ele si cred ca mi-am format o impresie.

Nu degeaba va spuneam mai sus de blush, pentru ca am ales doua de pe site, dar si un balsam de buze cu o aroma intensa de vanilie. Blush-urile alese de mine sunt unul din gama Bottega Verde si unul de la Glossip, doua formule diferite si culori foarte diferite, dar care m-au surprins in mod placut.




Din gama Bottega Verde am ales fardul de obraz pudra in nuanta Apricot. E o nuanta foarte frumoasa de piersica si am ramas surprinsa de textura. E foarte fin si are o usoara irizatie, dar nu are sclipici, asa ca pe ten arata foarte natural si ofera si putina luminozitate, ceea ce recunosc ca imi place si imi aminteste usor de blush-urile de la Yves Rocher care imi placeau mult sau de Clinique Cheek Pop. Rezistenta este buna, pentru ca, pentru mine si peste baza pe care o port eu zilnic a tinut toata ziua. Se aplica uniform, eu folosesc o pensula de stipling pentru aplicare; de ani intregi acesta este tipul de pensula pe care il folosesc, pentru ca imi permite  sa iau destul de putin produs pe pensula, iar astfel nu aplic din greseala fardul prea intens. Acest blush il gasiti aici  la pretul de 36 de lei.



Blush-ul copt de la Glossip a fost si el o supriza placuta, imi place mult culoarea, textura, irizatiile subtile si felul in care se aplica pe ten. Eu am ales o nuanta mai zmeurie, mult mai potrivita pentru anotimpul rece in cazul meul, pentru ca mi se pare mai potrivit mie cand pielea mea revine la subtonul neutru si nu mai e usor calda ca acum. Din nou am observat o aplicare uniforma, foarte usoara si o pigmentatie destul de mare pe care sincer nu o asteptam de la un blush copt. Desi este foarte pigmentat se aplica uniform, din nou, eu folosesc pensula de stipling pentru aplicare. Il gasiti aici la pretul de 47 de lei.




Ca si aditie la ultima comanda mi-am luat si un balsam de buze cu vanilie din gama Bottega Verde si e foarte hidratant, dar ce imi place cel mai mult la el, pe langa aroma, este faptul ca lasa buzele usor lucioase si parca mai pline si sanatoase. Sincera sa fiu eu prefer sa il aplic pe el in locde ruj in cazul unui machiaj mai natural.



Sunt curioasa daca voi ati incercat produse Bottega Verde si care sunt recomandarile voastre?

You Might Also Like

2 comments

  1. Ooo, ce fain e apricot, imi place si pt ca e mat, prea putine blush-uri mate pe piata.
    Inspirata alegere! :)

    ReplyDelete
  2. Am sa dau curand o comanda la ei si vreau sa incerc ceva produse de machiaj, pentru ca in afara de doua rujuri nu tin minte sa fi incercat altele, asa ca sunt curioasa cum vor fi.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts