Top 7 Favourites | June + July 2017

21:14




Am atat de multe produse in colectie, dar totusi, am anumite perioade in care ma indragostesc pur si simplu de anumite produse si nu mai vreau sa folosesc altele. In ultimele 2 luni am introdus niste noi produse in rutina si cred ca e momentul sa va povestesc ceva mai multe despre  ele, mai ales pentru ca  pe unele inca  nu le-am mentionat pe blog.



Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30

Incep cu produsul cel mai important si anume protectia solara: Bioderma Photoderm AKN Mat este cea pe care am folosit-o in ultima luna si jumatate zilnic. Este o crema cu factor de protectie solara 30, cu o textura destul de usoara, intra destul de repede  si bine in piele si nu lasa o pelicula alba, iar eu o pot folosi cu succes si sub machiaj. Soarele este principalul factor care ne imbatraneste pielea si tocmai de aceea este esential sa folosim protectie solara. Promit curand un articol cu mai multe produse de protectie solara, in formule diferite, dar momentan acesta este cel pe care l-am folosit cel mai des.


Bioderma Hydrabio Serum

L-am cumparat pe la inceputul primaverii cand aveam pielea extrem de deshidratata si de atunci a devenit serumul meu preferat atunci cand am nevoie de hidratare. Imi place mult textura asemanatoare unui gel, intra foarte repede in piele si ofera o hidratare intensa. Textura lui il face numai bun de aplicat atat seara dar si dimineata. Eu il mai aplic uneori si sub SPF si se inteleg de minune. Daca aveti nevoie de un serum hidratant cu o textura foarte usoara, acesta e tare fain si isi face treaba foarte bine.



Estee Lauder Revitalizing Supreme

Nu cred ca  mai e un secret ca este crema mea preferata pentru noapte. Pur si simplu de fiecare data cand o folosesc si fac o pauza de la ea de ce imi place  atat de mult. Hidratarea pe care o ofera si felul in care arata tenul a doua zi este ceea ce ma face sa o indragesc atat de tare.

Estee Lauder Double Wear Foundation

Acest fond de ten este unul din produsele de cult pe care le lauda toata lumea pe internet si mult timp am fost curioasa daca este chiar asa cum se spune. Este un fond de ten cu o acoperire foarte bune si cu o rezistenta cum nu a avut nici un fond de ten pentru mine pana acum, ceea ce m-a impresionat in mod placut, insa i-am gasit si cateva mici defecte. Totusi, datorita rezistentei sale m-a cucerit, mai ales acum vara... cand nimic nu mai rezista. Am sa  pregatesc un review detaliat pentru el. 

Pudra Bronzanta Cupio 


Nu e prima data cand il mentionez, dar nu putea sa nu apara in aceasta poastare. De cand a venit caldura si arde soarele atat de tare, mersul meu la serviciu, pe jos, in fiecare zi a inceput sa imi aduca o usoara nuanta de bronz pe umeri si decolteu, chiar daca aplic si spf. Pe fata insa folosesc un spf mai puternic asa ca acolo nu s-a schimbat nimic. Totusi, unde vreau eu sa ajung, pudra aceasta bronzanta e o nuanta ceva  mai calda, eu am Cocoa Bronze, e cel mai inchis, dar e mai putin portocaliu decat celelalte nuante, iar eu fiind mai alba mi se pare ca subtonul e mai potrivit; acum vara arata minunat pe ten, e culoarea potrivita si imi place tare de tot cum se aplica si ca rezista acolo toata ziua. E si foarte pigmentat, abia daca arata folosit si il aplic  zilnic in ultimele 2 luni. 



Phyto Phytodensia Plumping Shampoo

Un sampon care m-a facut curioasa de cand l-am vazut. Eu caut un sampon care sa ii ofere parului meu structura, volum, sa nu incarce si sa nu il usuce. De asemenea eu am un scalp sensibil, asa ca am nevoie de un sampon care sa nu il irite. Cel de la Phyto mi-a placut de la prima utilizare, parul arata foarte bine, avea volum, dar ce m-a incantat mai tare era ca nu imi afectase deloc scalpul. De fiecare data cand il folosesc am "good hair day" pentru ca parul are volum si se aseaza frumos. Curata bine, miroase superb si pentru mine e o placere sa il folosesc. 


Tresemme Keratin Smooth 

V-am mai vorbit despre ea intr-o postare anterioara si va spuneam cat imi place. Ei bine pe parcursul ultimelor 2 luni m-am tot jucat cu diverse masti de par si totusi dupa ce o folosesc pe aceasta primesc mereu intrebarea daca m-am vopsit sau mi-am facut ceva tratament pentru ca  parul arata ceva mai stralucitor si mai bine. La atingere e fin, nu se mai rupe atat de des, se descurca mai usor, nu am nimic sa ii reprosez, iar impreuna cu samponul de la Phyto face o perche faina de tot si care mereu rezulta intr-un par care nu mai are nevoie de styling, iar asta e ceea ce imi si doresc, pentru ca sunt tare lenesa in ultimul timp cand vine vorba de aranjat parul. 

Sunt curioasa care sunt produsele voastre pereferate si daca aveti recomandari pentru mine?

You Might Also Like

1 comments

  1. Vreau sa incerc si eu creama asta de la Bioderma. Imi place ca nu lasa pelicula alba si chiar in afara de Nude Touch, nu mai am alta.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts