NEW BEAUTY LAUNCHES | Cupio lanseaza noi rujuri lichide MUAH

22:04



Trebuie sa recunosc ca am o incantare aparte in momentul in care aflu ca un brand care imi place si caruia ii folosesc produsele lanseaza ceva nou, dar cred ca sunt si mai incantata in momentul in care au loc evenimente ca si cel la care am fost prezenta acum o saptamana si jumatate. 

Am fost intampinate cu un decor superb si cu doua din cele mai atractive lucruri pentru noi, fetele: rujuri si prajituri. Iar cand vine vorba de prajituri, am incercat sa stau cuminte, dar una tot am mancat si nu regret nimic! (eu am mancat din cea cu zmeura, dar Romina a confirmat ca si briosele erau delicioase)









Cupio e un brand timisorean, si am fost tare surprinsa si bucuroasa sa aflu acest lucru, chiar daca am aflat asta doar recent. Acum o saptamana, insa, Cupio a lansat un nou produs, si este vorba despre un ruj lichid care promite nu doar o pigmentatie excelenta, dar si rezistenta intreaga zi. Sunt 12 nuante in colectia MUAH, de la nuante de nude pana la nuante vibrante de roz si fucsia, la nuante de mov inchis. Vedeta serii a fost 50 Shades Of Red, un rosu puternic, aprins, vibrant, pe care Ana Preda, make up artist, a folosit-o in demonstratie. Mi-a placut si faptul ca au adus-o pe Ana la eveniment pentru ca nu doar ca am aflat maimulte despre cum putem aplica in mod corect rujul, dar ne-a si povestit de alte produse Cupio, pe care le folosesc si eu de altfel si de care v-am mai vorbit pe blog. 




Formula rujurilor mi-a atras atentia instant si pot sa va spun pana acum ca sunt foarte pigmentate, au o formula foarte lichida si sunt opace, un strat este suficient pentru a acoperi bine buzele. Se usuca perfect mate. Din pacate inca nu le-am testat foarte bine in sensul rezistentei, ma refer ca nu le-am purtat chiar o zi intreaga, pentru ca eu port ruj in special cand ies in oras, si mai putin de zi cu zi, dar atat cat le-am testat mi se pare ca rezista bine, si au rezistat si cand am mancat. Eu am doua nuante superbe: Naughty Nudes si Dirty Dancing (toate nuantele au nume foarte simpatice). Pe mine, Naughty Nude este un nude ceva mai inchis, dar foarte frumos. Dirty Dancing in schimb e o nuanta care imi place mult mai mult decat as fi crezut, iar asta pentru ca e o nuanta mai inchisa, un roz ce duce spre un visiniu, dar are totusi subtonul roz puternic  (are sens? Nu stiu daca are sens, dar o sa vedeti in fotografie)




Mie imi plac noile produse si mai sunt vreo 2 culori care mi-au atras atentia. Pretul este prietenos, costa 29 de lei, iar eu consider ca raportul calitate- pret in acesta caz este mai mult decat bun. Le gasiti pe site-ul Cupio, dar si in magazinele lor fizice. 

Cum vi se par noile produse? 

You Might Also Like

1 comments

  1. Arata super bine rujurile si ca de obicei ai facut niste poze foarte frumoase :)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts