Tresemme Keratin Smooth Mask

20:55


De cand ma stiu fraspunsul la intrebarea "Ce iti place cel mai mult la tine?" a fost simplu: parul meu. Candva aveam un par lung, si saten care ulterior a trecut prin multe schimbari pentru ca simteam nevoia sa experimentez si altceva in materie de look. A trecut prin nuante de roscat, variatii de saten si am ajuns incet si la blond-ul pe care il puteti vedea in fotografiile din ultimul an si ceva. Nu stiu daca asta e culoarea care imi va ramane definitiva, dar stiu ca indiferent de culoare trebuie sa am mereu grija de el.

Eu v-am mai vorbit de parul blond si cum trebuie ingrijit, si da, nu e deloc usor sa il mentii intr-o stare buna, o culoare uniforma si frumoasa, dar daca gasesti produsele potrivite, rutina se simplifica major. Pentru mine, un element cheie sunt mastile de par. Am parul deteriorat de la decolorare, iar asta il face sa aiba nevoie de produse care sa il hidrateze si sa ii ofere un aspect frumos si sanatos. Am incercat tot felul de masti, dar ultima ajunsa la mine mi-a lasat o impresie foarte placuta.

Masca Tresemme cu Keratina (Tresemme Keratin Smooth)  este masca pe care eu o folosesc (alternand-o cu inca una) de cam o luna si putin. Ce vreau eu de la o masca de par in primul rand este sa imi descurce parul, sa il lase fin la atingere, sa il simt hidratat si nu uscat, sa il repare. Cer mult? Nu stiu daca cer prea mult, dar cred ca standardele mai ridicate sunt si cele care ne fac sa gasim intr-un final exact ceea ce cautam. Mastile cu keratina sunt foarte bune daca aveti parul deteriorat sau decolorat, si pe mine m-au ajutat produsele care o contin sa scap de problema vesnica de par fragil si casant asa ca am mereu in rotatie o masca de par care sa o contina.



Ce am observat cand am folosit masca de la Tresemme este ca parul meu se descurca foarte usor si ca e instant usor de manevrat. De asemenea, ceva ce nu s-a mai intamplat de mult, daca imi las parul sa se usuce natural, aproape ca nu am nevoie de pieptanare si parul se usuca drept, dar este si stralucitor. 

Am si alternat-o cu o alta masca pe care o aveam inainte si am observat ca  parul meu se aseaza mult mai frumos atunci cand folosesc masca de la Tresemme si ca nu mai am tot timpul noduri prin par (parul blond se incurcafoarte usor) si de asemenea nu am mai avut probleme cu ruperea parului.

Eu mi-am gasit o noua masca pentru par care sa imi ofere si efectele pe care le caut, iar cand nu o folosesc ii simt lipsa. 

Care este masca voastra preferata? Ati incercat produse Tresemme? Care e preferatul vostru?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts